Stiže posljednja sezona serije "Doktor Who" s Jodie Whittaker

utorak, 12. listopada 2021.

BBC je objavio datum premijere 13. sezone kultne serije, posljednje za Whittaker i Chrisa Chibnalla

BBC je objavio najnovije kadrove nadolazeće 13. sezone serije Doktor Who, koja će ujedno biti i posljednja sezona za Jodie Whittaker koja se nalazi u naslovnoj ulozi te za showrunnera Chrisa Chibnalla, koji također napušta daljnju produkciju.

Posljednje avanture Trinaestog Doktora uskoro će stići na male ekrane, a osim nadolazeće sezone, Whittaker će glumiti u još tri specijala koji će se objavljivati kroz sljedeću godinu kako bi zaključila svoju priču i predala Doktorsku palicu novom glumcu.

Objavljen je i novi poster za novu sezonu, koji otkriva kako je službeni naziv ove sezone Doctor Who: Flux, kao i datum premijere - 31. listopad.

U novoj sezoni nas očekuje poprilična količina kaosa, a kroz službeni Twitter profil serije Doktorica je slala zagonetne poruke, koje su sada izbrisane, a ostalo je jedino njeno spominjanje Fluxa, koji također spominje u objavljenom teaseru. Kao rezultat tog Fluxa možemo očekivati i niz prijetnji, kao što su Sontarani i Weeping Angels, a Doktorica također najavljuje kako je pred njima "borba njihovih života".

Nije poznato tko bi od Whittaker trebao preuzeti glavnu ulogu i tu ćemo informaciju vjerojatno dobiti tek krajem sljedeće godine. Ono što znamo o 14. sezoni jest da se vraća veteran showrunner Russell T. Davies, koji je prvi oživio kultnu seriju 2005. godine. On će preuzeti uzde od Chibnalla počevši od 2023. godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti