Nitko nije ravnodušan prema Kristen Stewart u novom traileru za "Spencer"

ponedjeljak, 27. rujna 2021.

Neki su oduševljeni njezinom interpretacijom princeze Diane, a neki smatraju kako je izbor glumice loš

Foto: YouTube

Nova biografska drama o princezi Diani nikoga ne ostavlja ravnodušnim – ako ne zbog osjetljive tematike, onda zbog glavne glumice Kristen Stewart.

Pablo Larraín (Neruda, Jackie) redatelj je filma Spencer koji je nakon prvog teasera u kojem smo mogli čuti dvije riječi od Stewart dobio prvi službeni trailer. U njemu možemo vidjeti nekoliko ključnih scena iz života princeze Diane, te čuti intrigantno pitanje koje je postavila: "Misliš li da će me ubiti?"

Larraínov film fokusiran je na samo jedan vikend kad je princeza Diana odlučila odustati od braka s princem Charlesom tijekom Božića 1991. godine, pri čemu se borila i sama sa sobom i svojim osjećajima. Naglašeno je kako je radnja imaginacija onog što se događalo u određenom razdoblju, a ne točan povijesni dokument.

Film je već predstavljen na nekim festivalima i svi redom hvale glumu Kristen Stewart, a neki joj predviđaju i nagradu Oscar. I dok su jedni oduševljeni izborom nje za ulogu, a drugi i dalje negoduju, ono što se svakako mora priznati jest kako je odlično skinula naglasak pokojne princeze Diane.

Uz Stewart u filmu glume Timothy Spall, Sally Hawkins, Jack Farthing i Sean Harris, a Larraín je režirao film prema scenariju Stevena Knighta.

Spencer u kinima očekujemo 5. studenog.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti