TV Preporuke dana – Nedjelja 26.9.

nedjelja, 26. rujna 2021.

Čini se da će kraj vikenda obilježiti početak nove sezone "Supertalenta" jer nema velikog izbora filmskih naslova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 26. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Nakon godine stanke show se vraća na male ekrane i to u svojoj osmoj sezoni. Posljednja emitirana sezona bila je najuspješnija do sada - u prosjeku ju je pratilo oko 834 tisuće gledatelja, a izvrsne rezultate ostvarila je i na društvenim kanalima. Nova, osma sezona nastavlja s istim, provjerenim receptom – donositi gledateljima najbolje i najzabavnije trenutke u njihove domove.

Jadnici, HTV 2 u 22:45 sati
Pariz je na rubu ustanka dok se nemiri šire ulicama i gostionicama, među studentima i radničkom klasom. Unatoč većim prijetnjama zakonu i redu u gradu, Javert udvostručuje svoje napore da pronađe Jeana Valjeana.

FILMOVI

X-Men, Doma TV u 19:55 sati
Oni su djeca atomskog doba, homo superior, naredna karika u evolucijskom lancu. Svaki od njih roðen je s jedinstvenom genetskom mutacijom koja se u plubertetu manifestira nevjerojatnim moćima.

Kineski zid, RTL u 20:15 sati
S globalnom super zvijezdom Mattom Damonom u glavnoj ulozi, a pod redateljskom palicom jednog od najvećih vizualnih stilista našeg vremena, Zhanga Yimoua, Kineski zid studija Legendary govori o elitnoj sili koja gradi uporište na jednoj od najpoznatijih svjetskih građevina.

Krijumčari, RTL u 22:15 sati
Radnja se odvija u New Orleansu, a film istražuje podzemni svijet međunarodne mafije -pun očajnih kriminalaca i korumpiranih dužnosnika, visokih uloga i velikih isplata - gdje lojalnost rijetko postoji, a greške se plaćaju smrću.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti