Amanda Seyfried i Finn Wittrock u prvom traileru za "A Mouthful of Air"

utorak, 21. rujna 2021.

Obiteljska drama je snimljena prema romanu Amy Koppelman koja je napravila adaptaciju scenarija i režirala film

Foto: YouTube

Za malo više od mjesec dana u kina nam konačno dolazi ekranizacija bestselera A Mouthful of Air u kojoj ćemo gledati poznata glumačka imena.

Projekt je najavljen još u rujnu 2019. godine kad su počele i pripreme za film, a snimanje se oduljilo zbog pandemije. Sony je u travnju ove godine kupio prava za distribuciju diljem svijeta te je odlučeno kako će premijera biti isključivo u kinima.

Julie Davis (Amanda Seyfried) je vrlo draga i topla osoba koja voli svog supruga (Finn Wittrock) i dijete, te je autorica mnogih knjiga za djecu. Njezine slikovnice bave se dječjim strahovima i kako ih nadići, a ona sama tek se mora suočiti s najvećom tajnom koja je progoni čitavog života. Događaji koji će uslijediti nakon što rodi drugo dijete donijet će na površinu tajnu protiv koje će se morati boriti kako bi preživjela.

Riječ je o nagrađivanom romanu Amy Koppelman koja je napravila adaptaciju scenarija, te je uz to režirala film. U ostalim ulogama su Paul Giamatti, Amy Irving, Jennifer Carpenter, Britt Robertson i Michael Gaston.

A Mouthful of Air ekskluzivno u kinima od 29. listopada!

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti