Zadnja najava za "Halloween Kills": Michael Myers se vratio

utorak, 21. rujna 2021.

Novo poglavlje o zloglasnom ubojici u kinima će se konačno naći za manje od mjesec dana

Foto: YouTube

Halloween Kills napravit će nešto što dosad nismo vidjeli: pokazat će lice Michaela Myersa i taj trenutak je najavljen u finalnom traileru koji je jučer objavljen!

Riječ je o još jednom filmu iz kultne franšize, konkretno nastavku reboota Noć vještica iz 2018. godine u kojem se Jamie Lee Curtis vratila kao Laurie koja je sa svojom kćeri Karen i unukom Allyson odlučila dokrajčiti serijskog ubojicu Michaela Myersa jednom zauvijek.

Radnja novog filma Halloween Kills događa se nekoliko minuta nakon događaja iz prethodnog filma kad su tri hrabre žene uvjerene da su se Myersa riješile jednom zauvijek. No, on se izvukao i iz ove smrtonosne zamke pa će se njih tri morati udružiti sa svim žrtvama Myersovog prvog pohoda i konačno, jednom zauvijek, zaustaviti krvoločnog Michaela Myersa.

U zadnjoj najavi prije premijere osim važnog trenutka za sve obožavatelje franšize (njegovo lice mogli smo vidjeti vrlo, vrlo kratko u prvom filmu), možemo vidjeti kako nas očekuje puno krvavih akcijskih scena i zastrašujućih trenutaka. Halloween i Halloween Kills direktni su nastavci originala iz 1978. godine koji je postao kultni film.

David Gordon Green potpisuje režiju i scenarij filma. U ostalim ulogama su Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton, Thomas Mann i Anthony Michael Hall.

Halloween Kills u kinima i na streaming servisu Peacock bit će dostupan od 15. listopada, a kod nas je preveden kao Noć vještica ubija i u hrvatska kina premijerno stiže 21. listopada. U planu je i Halloween Ends koji očekujemo godinu dana kasnije, 14. listopada 2022. godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti