Pogledajte Kristen Stewart u ulozi najomiljenije princeze

petak, 27. kolovoza 2021.

Predstavljeni su prvi kadrovi filma "Spencer" koji donosi priču o princezi Diani

Neon je otkrio prvi teaser trailer za film Spencer, najnoviji biografski film o princezi Diani iza kojeg stoji međunarodno priznati redatelj Pablo Larraín (Jackie), a u kojem glavnu ulogu ima Kristen Stewart kao princeza od Walesa.

Priča je smještena u 1991. godinu na kraljičinom posjedu Sandringham. Film se odvija tijekom proslava božićnih blagdana i donosi priču o tome što se moglo dogoditi u životu princeze Diane koja se bori s brakom koji je potpuno mrtav, glasinama o prijevari, neželjenim zlim glasinama i neizbježnim razvodom od svog muža princa Charlesa.

Objavljeni teaser trailer otkriva nam prvi pogled na ono što bismo mogli očekivati od filma. Isprva ima nekakav miran, čak i slavljenički osjećaj dok se svi pripremaju za blagdansku proslavu. No netko svakako nije raspoložen za proslavu i to s razlogom. Diana je očito žena koja na sebi nosi teret koji ne možemo ni zamisliti. Kroz ostatak trailera vidimo većinom Dianu samu, što dodatno naglašava osjećaj izolacije koji je vjerojatno osjećala u tom trenu kada joj se sve u životu raspadalo, a svi su se i dalje trudili praviti da je sve u redu.

Uz Stewart, čiji britanski naglasak sada možemo prvi puta čuti, u filmu također glume Jack Farthing kao princ Charles te Sean Harris, Sally Hawkins, Timothy Spall i Amy Manson.

Steven Knight je napisao scenarij, a film bi premijeru trebao imati 3. rujna na filmskom festivalu u Veneciji. U kino-distribuciju bi trebao krenuti 5. studenog.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti