TV Preporuke dana - Nedjelja 15.8.

nedjelja, 15. kolovoza 2021.

Blagdansku večer provedite uz male ekrane gdje vas čekaju zanimljive serije i napeti filmovi

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 15.8.

SERIJE

Jadnici, HRT 2 u 20:05h
Adaptacija remek-djela Victora Hugoa. Dojmljivim intenzitetom i suvremenim odjekom djelo istražuje borbe i trijumfe niže klase te potragu za boljim životom. Uz epsku pozadinu Francuske u vrijeme građanskih nemira, priča je to o Jeanu Valjeanu, bivšem osuđeniku koji ne može pobjeći od sjene svog bivšeg života. Budućnost mu ugrožava njegov najljući neprijatelj, hladni policajac i bivši zatvorski čuvar Javert, koji je odlučan u namjeri da ga izvede pred lice pravde.

Most, HRT 3 u 22h
Lillian istražuje kako je Richard Dahlkvist umakao policijskoj zaštiti, ali ubrzo postaje jasno gdje je jer objavljuje video u kojem tvrdi da Crveni oktobar nije umiješan u ubojstvo ravnateljice. Saga kreće na terapiju zbog PTSP-a koji si je sama dijagnosticirala.

FILMOVI

Casino Royale, Nova TV u 20:15h
Britanski tajni agent James Bond (D. Craig) na početku je prave karijere. Izvršivši hladnokrvno dvije likvidacije, Bond dobiva prestižni status 00 agenta. U potrazi za opasnim međunarodnim teroristima Bond odlazi na Bahame i stupa u vezu s opasnim kriminalcem Alexom Dimitrosom (S. Abkarian). Markantni Bond, naravno, zavede Dimitrosovu atraktivnu ženu Solange (C. Murino). Dimitros je samo usputna stanica koja Bonda vodi do iznimno opasnog svjetskog terorista i kriminalca zvanoga Le Chiffre (M. Mikkelsen).

Biblija, HRT 2 u 21h
U filmu su poredane epizode o stvaranju, raju i izgonu prvih ljudi, Cainu i Abelu, Noi i njegovoj arki, Nimrodu i babilonskoj kuli, Abrahamu i Sari, Sodomi i Gomori, Izakovu rođenju i Abrahamu koji prolazi kušnju žrtvovanja sina Izaka. Prihvativši se ekranizacije Knjige stvaranja, redatelj John Huston, scenarist Christopher Fry (uz pomoć vrsnih bibličara) i producent Dino de Laurentiis, uložili su golem trud i energiju kako bi dočarali svijet i zbivanja kojima počinje Biblija.

Osvetnici 2: Vladavina Ultrona, Nova TV u 22:50h
Marvel Studios predstavlja epski nastavak najvećeg filma o super junacima svih vremena, Osvetnici 2: Vladavina Ultrona. Kad Tony Stark pokuša pokrenuti latentni mirovni program, stvari krenu naopako te najmoćniji heroji na Zemlji, Iron Man, Kapetan Amerika, Thor, Hulk, Crna udovica i Hawkeye, moraju proći konačni test dok sudbina planeta visi o koncu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti