Moderna Pepeljuga više ne treba princa

srijeda, 04. kolovoza 2021.

Najnoviji trailer za Amazonovu verziju "Pepeljuge" otkriva naslovnu junakinju s većim snovima od udaje za princa

Amazon je objavio prvi službeni trailer i poster za svoju novu Pepeljugu, koju utjelovljuje pjevačica Camila Cabello. Nova verzija klasične priče je mjuzikl smješten u modernije vrijeme, a Pepeljuga i dalje živi sa svojom zločestom maćehom i polusestrama.

Nedavno smo imali prilike vidjeti prve kadrove novog filma kroz kratki teaser trailer, ali tek nam službeni trailer malo bolje otkriva kako se Cabello našla u svojoj prvoj glumačkoj ulozi te imamo i bolji pogled na ostale likove.

Trailer nam otkriva živopisan svijet u kojem naša naslovna junakinja samo želi živjeti sretno i otvoriti svoju krojačku radnju i trgovinu haljinama. Službeni sinopsis otkriva kako je Pepeljuga ambiciozna mlada žena čiji su snovi veći no što bi ih svijet dopustio, ali uz pomoć svog vilinskog kuma Fab G-a (Billy Porter), Pepeljuga uspije ustrajati u svojim namjerama.

Uz Cabello i Portera, trailer nam daje malo bolji pogled i na ostale likove, koje utjelovljuju Idina Menzel, Minnie Driver, Nicholas Galitzine i Pierce Brosnan.

Redateljsku palicu drži Kay Cannon, koja potpisuje i scenarij, a film bi trebao na Amazon Prime uslugu stići već 3. rujna ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti