Konačno trailer za zadnju sezonu Netflixove hit serije "La casa de papel"

srijeda, 04. kolovoza 2021.

Ekipa je bez plana i bez nade u trećoj sezoni iliti petom dijelu Netflixove najpopularnije ne-engleske serije

Foto: YouTube

Bliži se početak kraja Netflixove međunarodne hit serije La casa de papel, prevedene kao Money Heist ili Kuća od papira pa je streaming gigant konačno objavio trailer za posljednju sezonu, a donosimo ga na španjolskom i engleskom jeziku.

Trailer nam otkriva neke detalje o radnji pa ako ne volite spoilere možda je bolje da ga ne pogledate: u njemu Tokyo (Úrsula Corberó) opisuje kako joj se 100 sati od zatvaranja Središnje banka Španjolske čini kao 100 godina. Istovremeno, Professor (Álvaro Morte) otkrije kako je spremnik za vodu otkriven i da pukovnik Tamayo (Fernando Cayo) sprema vojsku za ulazak u Banku. Jedna od najvećih pljački u povijesti pretvorit će se u rat.

Uz spomenuti trojac Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Rodrigo de la Serna, Najwa Nimri i José Manuel Poga ponavljaju svoje uloge, a među novim licima su Miguel Ángel Silvestre i Patrick Criado. Álex Pina potpisuje seriju koja je osvojila svijet.

Finalna sezona serije La Casa de Papel bit će (opet) podijeljena na dva dijela tako da će Part 5, Volume 1 biti dostupan 3. rujna, a Part 5, Volume 2 ćemo čekati do 3. prosinca. Svaki dio imat će po pet epizoda, odnosno ukupno 10.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti