TV Preporuke dana – Subota 31.7.

subota, 31. srpnja 2021.

Zadnji dan srpnja donosi odlične filmove, od animiranog klasika, romantične drame, do krimi trilera

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 31. srpnja.

SERIJE / EMISIJE

(N)ippon, HTV 2 u 21 sat
Preglede rezultata, sažetke najvažnijih natjecanja, analizu uspjeha ili neuspjeha pogledajte u ovoj posebnoj emisiji.

Rivijera, HTV 2 u 22:15 sati
Nico objelodani svoju ambiciju da preuzme imperij Cliosa i time svima priredi šok. Georgina dozna da i Noah ima tajne koje skriva.

FILMOVI

Oceanovih 13, Doma TV u 19:55 sati
Danny Ocean i njegova ekipa imaju jedan jedini razlog da provedu u djelo svoj najambiciozniji plan dosad, najriskantniju pljačku kasina – a taj razlog je osveta!

Tu sam pred tobom, HTV 1 u 20:10 sati
Lou je obična, jednostavna djevojka koja je nedavno izgubila posao. Will imućan je muškarac bogatog životnog iskustva u čijem ga je prikupljanju omela prometna nesreća, prikovavši ga za krevet i učinivši ga ovisnim o tuđoj njezi. Njihovi će se putevi ispreplesti u trenutku kada Lou postane Willova asistentica.

Meg: Predator iz dubina, Nova TV u 20:10 sati
Kada se međunarodni podvodni centar, kojeg vode kineski znanstvenici, nađe na udaru nepoznate opasnosti, a na dnu Marijanske brazde stoji uništena i onesposobljena podmornica vodeći oceanograf u centru poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora.

Pinokio, RTL u 20:10 sati
Pridružite se omiljenom Geppettovom lutku - pod vodstvom Cvrčka Cvrkija u nezaboravnoj potrazi koja propituje Pinokijevu hrabrost, privrženost i iskrenost, osobne kvalitete koje mora naučiti kako bi postao pravim dječakom.

Sestre, RTL u 21:45 sati
Tina Fey i Amy Poehler ponovo udružuju snage! Ovoga puta komičarke igraju dvije sestre koje se na dostojan način odluče oprostiti od kuće u kojoj su provele mladost.

Cura na zadatku 2: Lijepa i naoružana, Doma TV u 22 sata
Nakon što je uspješno spriječila napad na izboru za miss Sjedinjenih Američkih Država FBI agentica Gracie Hart (Sandra Bullock) postala je prava medijska zvijezda. Čini se kako Gracie sada sve manje radi svoj pravi posao jer mnogo više vremena provodi u salonima za uljepšavanje. Kada Graciene prijatelje u Las Vegasu otmu nepoznati počinitelji, Gracie se vraća poslu.

Hladni rat, HTV 3 u 22 sata
Dobitnik čak pet nagrada Europske filmske akademije, uključujući one za najbolji film, redatelja, scenarij i glavnu glumicu te dobitnik nagrade za najboljeg redatelja na filmskom festivalu u Cannesu.

Kauboji i izvanzemaljci, HTV 1 u 22:35 sati
Absolution je grad usred pustinje, negostoljubiv prema strancima. Čeličnom rukom ga vodi Colonel Dolarhyde i bez njegovog odobrenja nitko se ni ne miče ulicom. No, prava prijetnja stići će s neba, a jedina nada za spas im je tajanstveni stranac koji se ne sjeća svoje prošlosti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti