Povratak serije "Dexter": stigla prva najava i datum premijere!

utorak, 27. srpnja 2021.

Evo kako će izgledati povratak ubojice Dextera Morgana u nastavcima nazvanim "Dexter: New Blood"

Foto: YouTube

Kraj serije Dexter ostavio je gorak okus – većina obožavatelja nije bila sretna što je Dexter Morgan (fantastični Michael C. Hall) lažirao svoju smrt i otišao živjeti kao drvosječa dok je sina ostavio s drugim ubojicom, Hannah (Yvonne Strahovski).

Srećom, Showtime je odlučio vratiti seriju koja se originalno emitirala od 2006. do 2013. godine, a skoro cijelo desetljeće je trebalo proći da Hall ponovno odigra ovu ulogu. Glumac je i sam sretan što je dobio još jednu priliku ispričati Dexterovu priču, što je u nedjelju potvrdio na panelu održanom u sklopu Comic-Con@Home: "Nikad mi nije skroz sjelo kako je priča bila prezentirana. ... Mislim da se svi možemo složiti, i mi glumci i gledatelji, da smo se pitali što se dogodilo s ovim likom. Smatram da je prošlo dovoljno vremena i da su se otvorile neke nove priče koje će nam biti zanimljive."

Nije se samo Hall vratio u seriju, tu je i cijela kreativna ekipa pa je Clyde Phillips ponovno showrunner serije, a Marcos Siega redatelj i izvršni producent. Phillips je naglasio kako ne trebamo očekivati "što se dogodilo odmah nakon scene s drvosječom", već je u seriji prošlo godina kao i u stvarnom životu. "Naći ćemo Dextera na novom mjestu, u drugačijem svijetu, što dalje od Miamija", rekao je na istom panelu.

Uz Halla u seriji glume Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah, Jack Alcott i Clancy Brown, a među poznatim licima su ona Jennifer Carpenter i Johna Lithgowa.

Novi nastavci serije imaju naslov Dexter: New Blood, a riječ je o 10 sasvim novih epizoda koje se nastavljaju na originalnu seriju i čiju premijeru očekujemo 7. studenog!

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti