Nicolas Cage neće glumiti Tiger Kinga, Amazon možda odustaje od serije

četvrtak, 15. srpnja 2021.

Od ideje do potencijalne realizacije prošlo je previše vremena pa je projekt stavljen na čekanje

Foto: Depositphotos

Nicolas Cage imao je uloge raznih ekscentrika tijekom godina, ali sve se čini kako Joe Exotic iliti Tiger King neće biti jedna od njih.

Netflix nas je prošle godine tijekom lockdowna osvojio s bizarnom dokumentarnom serijom Tiger King: Murder, Mayhem and Madness o ekscentričnom Kralju tigrova koja je jedno vrijeme bila veliki hit diljem svijeta. Sve nas je zanimalo gdje je Joe Exotic sada, može li dobiti uvjetnu kaznu zatvora, gdje su njegovi ljubavnici, što se dogodilo s njegovim neprijateljima i gdje je bivši muž od Carole Baskin. Malo-pomalo i navijalo se za snimanje serije ili filma u kojima bi Tiger Kinga mogao glumiti Nicolas Cage – što se ostvarilo kad je početkom svibnja 2020. stigla vijest o snimanju serije prema scenariju Dana Lagane.

No, nakon više od godinu dana priča oko Tiger Kinga sve više gubi na zanimljivosti pa je Cage odustao od serije, a otkrio je i kako je Amazon zasad stopirao projekt s mogućnošću prodaje drugim kućama. "Želim biti jasan. Pročitao sam dva izvrsna scenarija, zaista smatram da su bili odlični, ali čini mi se da je Amazon stekao dojam kako je materijal postao prošlo svršeno vrijeme jer je trebalo jako dugo da se dovrši. U jednom trenutku to je bila najaktualnija i najzanimljivija priča, ali sad više nije relevantna tema", rekao je za Variety. Streaming servis Peacock i dalje radi na svojoj humorističnoj seriji o Exoticu u kojoj će glavne uloge imati Kate McKinnon i John Cameron Mitchell.

Nicolas Cage nema razloga za brigu i može biti i više nego zadovoljan: njegov najnoviji film Pig dobiva mahom fenomenalne kritike i u kinima će se naći ovih dana. Cage glumi nekad popularnog chefa koji se u potpunosti izolirao od svijeta, ali morat će pobijediti strah nakon što je njegov ljubimac svinja ukradena. Osim ovog, uskoro će imati i najzahtjevniju ulogu: samog sebe u The Unbearable Weight of Massive Talent Toma Gormicana, komedija koju očekujemo tijekom 2022. godine. U filmu neće zaista glumiti samog sebe, već Gormicanovu verziju Nicolasa Cagea, a o projektu je rekao da ga pomalo plaši, ali želi pobijediti strah i snimiti film.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti