CineStar TV Premiere 1: Lavovska borba

subota, 03. srpnja 2021.

Dinamična adrenalinska drama o svijetu boksa bez rukavica - 3. srpnja u 20:00h na CineStar TV Premiere 1 kanalu

 

JUNGLELANDSAD, 2019., 86 min.
Režija: Max Winkler
Uloge: Charlie Hunnam, Jack O'Connell, Jessica Barden, John Cullum
Kategorija: Drama

Snimljeno prema originalnoj priči koscenarista Theodorea B. Bressmana, Davida Bransona Smitha i Maxa Winklera, ovo je dinamična adrenalinska drama o svijetu boksa bez rukavica koji istražuje zamršene odnose bratske ljubavi braće Kaminski, Stanleyja i Liona koji rade u tvornici u Fall Riveru u Massachusettsu i koji zarađuju tek dovoljno da prežive.

Sanjaju o preseljenju u sunčanu Kaliforniju, kako bi tamo otvorili kemijsku čistionicu, no okolnosti im ne dopuštaju da uspiju. Borili su se kroz život, no uvijek su jedva jedvice krpali kraj s krajem. Njihova jedina nada da pobjegnu iz Fall Rivera je Lion, boksač koji boksa bez rukavica a koji ima sirov, animalistički talent i prirodan dar za borbu.

Stanley se prozvao ‘mozgom operacije’, glumeći Lionovog motivacijskog trenera i poslovnog menadžera. I kreću borbe. Stanley se debelo okladi. No Lion izgubi meč. Stanley je sada u velikom dugu. I mora poslati Liona u borbu u Jungleland. Hoće li uspjeti pobijediti i hoće li Stanley otplatiti svoj dug?

Neumoljiv svijet boksa bez rukavica prikazan na jedan novi način Lavovska borba - 3. srpnja u 20:00h na CineStar TV Premiere 1 kanalu

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti