TV Preporuke dana – Nedjelja 27.6.

nedjelja, 27. lipnja 2021.

Tijekom dana i večeri možete gledati utakmice s Europskog prvenstva, a večer donosi novije hit filmove

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 27. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, EP: Nizozemska - Češka, HTV 2 u 17:50 sati
Nogomet, EP: Belgija - Portugal, HTV 2 u 20:50 sati

Legendarne prve dame, HTV 1 u 21:05 sati
Lyndon Baines Johnson postao je predsjednik 22. studenog 1963. nakon što je ubijen predsjednik John F. Kennedy. Njegova žena Lady Bird postala je prva dama. Nije se pripremila za tu ulogu.

FILMOVI

Pod opsadom 2, Doma TV u 19:55 sati
Odlučni Casey Ryback nekadašnji je mornarički specijalac koji je karijeru profesionalnog vojnika zamijenio onom kuhara. Prati svoju mladu nećakinju Sarah na putu u Los Angeles. Mirno putovanje vlakom ubrzo se pretvara u pravu dramu i borbu za goli život er vlak otme skupina kriminalaca predvođenih psihotičnim plaćenikom Pennom.

Brzi i žestoki 5, RTL 2 u 20:15 sati
Brian i Mia Toretto izvukli su Doma iz zatvora i prešli brojne granice kako bi izbjegli vlastima. U Rio De Janeriu su napokon stjerani u kut, ali moraju dovršiti posao koji će im osigurati slobodu. Dok okupljaju elitni tim za utrke, prijeti im sukob s korumpiranim poslovnim čovjekom koji ih želi mrtve. Na tragu im je i federalni agent Luke Hobbs, koji nikad ne promašuje svoju metu.

Zločesti dečki, Nova TV u 20:15 sati
Stotinu milijuna dolara konfisciranog heroina upravo je oteto iz policije. Nekoć najveći uspjeh detektiva Mikea Lowreya i Marcusa Burnetta, nestala droga pretvorila se u prijetnju ukidanja Odjela za narkotike u Mijamiju. Kad ih istraga ugrozi, zločinci kidnapiraju jedinu svjedokinju - prelijepu policijsku doušnicu i blisku prijateljicu detektivskog dvojca. Dvojac kreće u akciju...

Tjelesna straža, Doma TV u 21:45 sati
Creasy je bivši vojnik i plaćenik koji se sada teško uspijeva nositi sa strahotama koje je prije počinio, te utjehu pronalazi u alkoholu. Posjećuje prijatelja i bivšeg suborca koji se povukao i živi u Meksiku, te tamo prihvaća posao tjelohranitelja djevojčice Pite. Usprkos prvobitnoj distanci Pita uspije omekšati tjelohraniteljevu krutost i njih dvoje se sprijateljuju, a Creasy počinje gledati na život s optimizmom. No tada otmu Pitu pri čemu je Creasy teško ranjen.

Rogue One: Priča iz Ratova Zvijezda, RTL u 22:05 sati
Neukrotiva bivša kriminalka Jyn Erso stavlja sve na kocku kada Mon Mothma, vođa pobunjeničkog saveza, zatraži njenu pomoć u riskantnom pothvatu. Jyn se treba pridružiti šačici hrabrih pobunjenika koje predvodi hladnokrvni Cassian Andor na naizgled nemogućoj misiji. Njihov zadatak? Iz samog srca Galaktičkog carstva ukrasti planove zastrašujućeg novog oružja. Ključni događaj u kronologiji Ratova zvijezda okuplja obične ljude koji odlučuju činiti izuzetne stvari, a pritom postaju dio nečega većeg od njih samih.

Putnici, Nova TV u 22:35 sati
Tijekom rutinskog putovanja kroz svemir koje ih vodi prema novom domu, dvoje putnika bude se devedeset godina prerano, nakon što se brod pokvari. Uskoro se Jim i Aurora suoče s činjenicom da će ostatak života provesti na brodu gdje će uživati u svim blagodatima koje su ikada mogli zamisliti, a nedugo potom pojavljuju se i uzajamne simpatije... Sve dok ne otkriju da se brod nalazi u smrtonosnoj opasnosti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti