Još jedan trailer i poster za Gunnov "The Suicide Squad"

četvrtak, 24. lipnja 2021.

Ekipa superzlikovaca u novoj avanturi u kina stiže početkom kolovoza

Foto: YouTube

Jedan od najočekivanijih ovogodišnjih filmova o superjunacima svakako je The Suicide Squad koji je predstavljen novim posterom i trailerom te informacijom da će ga posjetitelji Fantasia Film Festivala moći pogledati prije premijere u kinima!

Warner. Bros novim je trailerom još jednom predstavio svoje superzlikovce u akcijskoj avanturi Jamesa Gunna, a u najavi možemo vidjeti i kako se Task Force X bori protiv zastrašujućeg izvanzemaljskog negativca zvanog Starro. Premisa filma zapravo je jednaka originalnom, samo je riječ o novoj lokaciji i novom neprijatelju.

Belle Reve zatvor je s najvećom smrtnošću u Americi i u njemu je zatvorena većina superzlikovaca. Oni će napraviti sve samo da iziđu pa i pridružiti se super tajnoj i mutnoj operaciji Task Force X (Bloodsport, Peacemaker, Kapetan Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin i Harley Quinn). Ekipa će dobiti oružje i biti poslana na otok Corto Maltese na kojem se trebaju boriti protiv neprijatelja, a jedini koji ih kontroliraju su pukovnik Rick Flag i uređaji koje im je ugradila vlada kako bi bespogovorno slušali svaku naredbu – ili ode glava.

U Gunnovom filmu svoje uloge iz neslavnog Odreda otpisanih Davida Ayera iz 2016. godine svoje su uloge ponovili Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Kapetan Boomerang), Joel Kinnaman (Rick Flag) i Viola Davis (Amanda Waller), dok su među novim licima poznata imena kao što su Idris Elba, Peter Capaldi, Alice Braga, Nathan Fillion, Taika Waititi, Jennifer Holland, David Dastmalchian, Joaquín Cosío, Mayling Ng, Flula Borg, Juan Diego Botto, Storm Reid, John Cena, Pete Davidson, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Julio Ruiz, Steve Agee, Michael Rooker, Sean Gunn i Sylvester Stallone.

The Suicide Squad na Fantasia Film Festivalu u Montrealu bit će premijerno prikazan 4. kolovoza, a dva dana kasnije, 6. kolovoza, film će imati svoju premijeru u kinima diljem svijeta i na streamingu HBO Max.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti