"Jurassic World: Dominion" dobio teaser

srijeda, 23. lipnja 2021.

Službeni trailer prvi put će biti prikazan ovog petka u američkim kinima prije premijere "Brzih i žestokih 9"

Foto: YouTube

Dosad smo mogli vidjeti samo službeni poster, a sad je tu prvi teaser za Jurassic World: Dominion!

Iako kratak, video pokazuje nekoliko vrsta dinosaura koji su nekad vladali našim planetom. Teaser je zapravo najava za prvi službeni trailer koji će ekskluzivno biti prikazan u američkim IMAX kinima prije premijere filma Brzi i žestoki 9 koji tek ovaj petak tamo startaju.

Kratka snimka vodi nas 65 milijuna godina u prošlost kad su Zemljom vladali pravi, neklonirani dinosauri koje smo možda već vidjeli u franšizi, ali redatelj Colin Trevorrow želio je da ovi dinosauri izgledaju najrealističnije dosad, na temelju znanstvenih istraživanja: "Zato T-Rex ima dlake (odnosno jednu vrstu perja) pa kad uđe u bitku s Giganotosaurusom to ne izgleda ništa drugačije od onih dokumentaraca o prirodi kad lav napada bivola."

Treći film iz Jurskog svijeta svoju radnju neće imati u potpunosti u prošlosti, štoviše nastavlja se nekoliko godina nakon događaja iz drugog filma Pad kraljevstva, ali detalji o radnji nisu poznati. Zna se kako dinosauri sad žive u svijetu s ljudima nakon što je Isla Nublar izbrisan s karte svijeta, te da će se nova trilogija spojiti s originalnom trilogijom pa uz Chrisa Pratta i Bryce Dallas Howard iz novih filmova vraća se originalni trio: Sam Neill, Laura Dern i Jeff Goldblum čije će uloge navodno biti značajne za film.

Trevorrow je scenarij napisao s Emily Carmichael. U ostalim ulogama su Mamoudou Athie, Scott Haze, Dichen Lachman, Daniella Pineda, Campbell Scott, Isabella Sermon, Justice Smith, Omar Sy, DeWanda Wise i BD Wong.

Jurassic World: Dominion u kinima očekujemo 10. lipnja 2022. godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti