Kate Hudson se pridružila Octaviji Spencer u drugoj sezoni serije "Truth Be Told"

ponedjeljak, 21. lipnja 2021.

Apple TV+ je predstavio prvi teaser trailer za drugu sezonu svoje uzbudljive serije o podcastu o istinitim zločinima

Apple TV+ je ovih dana objavio novi teaser trailer za drugu sezonu nagrađivanog kriminalističkog trilerai Truth Be Told kreatorice Nichelle Tramble Spellman, u kojem za Oskara nominirana glumica Kate Hudson nalazi u svojoj prvoj vodećoj ulozi u televizijskoj seriji uz dobitnicu Oskara Octaviu Spencer, koja se također nalazi i u ulozi izvršne producentice.

Nakon napete i uzbudljive prve sezone koja je uronila u američku opsesiju s podcastima o istinitim zločinima, a po prvom se teaser traileru čini kako će i druga sezona donijeti jednaku napetu priču.

Tijekom druge sezone kriminalističkog trilera, Spencer se nalazi u ulozi Poppy Parnell, istraživačke novinarke koja je postala voditeljica podcasta o istinitim zločinima. Ona se nađe uvučena u slučaj u koji je upletena njena najbolja prijateljica iz djetinjstva i društveni mogul Micah Keith (Hudson).

U drugoj se sezoni stalnoj glumačkoj postavi također pridružuju Christopher Backus, Alona Tal, David Lyons, Andre Royo, Merle Dandridge i Mychala Faith Lee, a u svoje se uloge vraćaju Mekhi Phifer, Michael Beach, Ron Cephas Jones, Tracie Thoms, Haneefah Wood, Tami Roman i Katherine LaNasa.

Druga sezona serije Truth Be Told na Apple TV+ stiže 20. kolovoza ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti