Šok za obožavatelje: otkazana serija "Manifest"

četvrtak, 17. lipnja 2021.

Finale 3. sezone završilo je vrlo napeto pa ako seriju ne preuzme druga mreža nećemo dobiti odgovore na razna pitanja

Foto: YouTube

U NBC-u su odlučili otkazati seriju Manifest nakon tri sezone što je jako razočaralo obožavatelje.

Triler serija o nestalom avionu i putnicima koji su se vratili nakon nekoliko godina niti dan stariji prošli je tjedan imala zadnje dvije epizode u trećoj sezoni koje su završile vrlo napeto. Misterij se konačno trebao rasplesti u novim epizodama, ali zasad izgleda kako obožavatelji to neće doživjeti – osim ako seriju ne preuzme netko drugi.

Tvorac serije Jeff Rake već je pričao o tome kako ima ideje za čak šest sezona, a svoje nezadovoljstvo i razočarenje je objavio na Twitteru gdje je napisao kako se nada da će ih preuzeti nova mreža jer obožavatelji zaslužuju kraj ove napete priče. Uz objavu je pokrenuo i hešteg #savemanifest koji od utorka ima odličan trending na toj društvenoj mreži.

Ubrzo nakon šoka zbog otkazivanja Rake je odlučio zahvaliti svima koji su sudjelovali u stvaranju seriju: NBC-u, partnerima u Warner Bros.-u, scenaristima, glumačkoj i ostaloj ekipi koji su ovo sve izveli tijekom pandemije, te naravno svim starim i novim fanovima.

Radnja u finalu treće sezone od 10. lipnja potencijalno je promijenila cijeli tijek serije, a osim šokantnog događaja vidjeli smo i obrat koji nam je konačno trebao donijeti odgovore na to što se zapravo dogodilo na letu 828.

Serija Manifest započela je odlično s 10 milijuna gledatelja na NBC-u za prvu sezonu, no gledanost je nakon toga počela padati tako da je treću sezonu pratilo oko 3 milijuna ljudi. Ipak, serija je bila sedma od 14 NBC-evih drama koje se prikazuju i prošlog je tjedna stigla na Netflix u Sjevernoj Americi gdje se našla na prvom mjestu gledanosti. Zbog svega navedeno otkazivanje bio šok i obožavateljima i ekipi koja radi na seriji.

U glavnim ulogama su Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina i Parveen Kaur.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti