CineStar TV Premiere 1: Soba želja

subota, 12. lipnja 2021.

Napeta psihološka drama s "Bondovom djevojkom" Olgom Kurylenko u glavoj ulozi, pogledajte 12. lipnja u 20h na CineStar TV Premiere 1 kanalu

 

THE ROOMFrancuska, 2019., 96 min.
Režija: Christian Volckman
Uloge: Olga Kurylenko, Kevin Janssens, Marianne Bourg, Carole Weyers, John Flanders
Kategorija: Drama, Misterij

Kate (Olga Kurylenko) i Matt (Kevin Janssens) mladi su njujorški par u svojim tridesetima. On je ilustrator i crtač stripova, a ona je zasićena poslom u velikom odvjetničkom uredu. U potrazi za autentičnijim i zdravijim životom, napuštaju grad i useljavaju se u staru kuću u New Hampshireu.

Ubrzo tamo otkrivaju tajnu skrivenu sobu koja ima izvanrednu moć da materijalizira sve što požele. Poput djece u trgovini slatkiša, oni provode dane i noći prepuštajući se svakoj želji za materijalnim. A onda jednoga dana požele dijete… malenoga dječaka.

Ispod prividnog stanja blaženstva, sretan par vrebaju mračne sile i neke od tih ostvarenih želja mogu imati strašne posljedice: sve materijalne kreacije prostorije ne mogu napustiti kuću bez da se troše. Soba bi tako mogla pretvoriti njihov san u najgoru noćnu moru.

"Pazi što želiš", poanta je izvrsne psihološke triler-drame Soba Želja - 12. lipnja u 20h na CineStar TV Premiere 1 kanalu

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti