Stigli poster i finalni trailer za "Space Jam: A New Legacy"

četvrtak, 10. lipnja 2021.

Nastavak "Space Jama" iz 1996. godine stiže nam ovog srpnja

Foto: YouTube

Warner Bros. razveselio nas je novim posterom i trailerom za Space Jam: A New Legacy koji, osim što donosi novi pogled na nastavak Space Jama iz 1996. godine, krije i mnoge zanimljivosti poput raznih likova iz Bros. svijeta!

Nastavak prati NBA superzvijezdu LeBrona Jamesa i omiljenu Looney Tunes ekipu koji su prisiljeni boriti se protiv Goon Squada u najvećoj košarkaškoj utakmici njihovih života, a u igri je njihovo postojanje.

Tijekom puta u Warner Bros. studio LeBron James i njegov sin Dom (Cedric Joe) slučajno se nađu zarobljeni u svijetu (Serververse) koji sadrži sve Warner Bros. priče i likove koji je pod kontrolom neispravnog sustava nazvanog Al-G Rhythm (Don Cheadle).

Uz pomoć Zekoslava Mrkve (Jeff Bergman) LeBron mora proći ogroman svijet ispunjen kultnim filmskim scenama i likovima kako bi okupili ostale Looney Tunese i spasili njegovog izgubljenog sina.

No, tu izazovi ne staju! Kako bi se sigurno vratili kući Lebron i Tunesi otkriju Al-Gjev opaki plan: moraju pobijediti u epskoj košarkaškoj utakmici u digitalnoj superverziji košarkaške NBA i WNBA lige. Sve to dok ih cijeli svijet gleda!

Režiju potpisuje Malcolm D. Lee koji je jedan od producenata uz LeBrona Jamesa, a uz njega i Cheadlea glume Sonequa Martin-Green te košarkaške zvijezde Anthony Davis, Damian Lillard, Chris Paul, Diana Taurasi, Klay Thompson, Nneka Ogwumike i Chiney Ogwumike. Glasove su posudili također zvjezdana ekipa kao što su Zendaya, Eric Bauza, Kath Soucie, Bob Bergen, Fred Tatasciore, Jim Cummings i spomenuti Jeff Bergman.

Space Jam: A New Legacy kod nas je preveden kao Space Jam: Nova legenda i u kinima ga očekujemo sredinom srpnja, a istovremeno će biti dostupan na streamingu HBO Max (16. srpnja). U hrvatskim kinima film će biti moguće pogledati u originalnoj i sinkroniziranoj verziji.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti