Trailer za "Last Night in Soho" otkriva napeti psihološki triler

srijeda, 26. svibnja 2021.

Redateljsku palicu psihološkog horor filma drži Edgar Wright, a u glavnoj je ulozi Anya-Taylor Joy

Focus Features je objavio prvi puni trailer i novi službeni plakat psihološkog horor filma pod redateljskom palicom Edgara Wrighta, u kojem glavnu ulogu ima Anya Taylor-Joy.

Od prvih taktova melankolične verzije pjesme Downtown od Petule Clark, koju izvod sama Taylor-Joy, je jasno kako nas Wright vodi na putovanje kroz vrijeme na kojem ništa nije onakvo kakvo se isprva čini.

Thomasin McKenzie je u ulozi Eloise, koja se neočekivano nađe u 60-ima, usred sjaja i glamura no vrlo brzo postaje jasno kako će njena zagonetna poveznica s njenim idolom Sandy (Taylor-Joy) imati puno zlokobnije posljedice. Službeni sinopsis ne otkriva puno više detalja:

Psihološki triler Edgara Wrighta je o mladoj djevojci, zaljubljenicu u modni dizajni, koja zagonetno uspije ući u 1960-te gdje nailazi na svog idola, očaravajuću pjevačicu u usponu. No London 1960-ih nije ono što se čini, a vrijeme se počne raspadati s vrlo ozbiljnim posljedicama.

Uz Taylor-Joy i McKenzie u filmu glume i Matt Smith, Terence Stamp, Jessie Mei Li, Rita Tushingham, Michael Ajao, Synnøve Karlsen, Margaret Nolar i Diana Rigg, koja je u međuvremenu preminula.

Film je originalno trebao izaći u rujnu 2020., ali je radi pandemije pomaknut na travanj ove godine da bi na kraju dobio datum izlaska 22. listopad ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti