Loki upoznaje agenta Mobiusa u novoj najavi za Marvelovu seriju

utorak, 18. svibnja 2021.

Novi video naziva "Introducing Agent Mobius" objavljen je u sklopu MTV Movie & TV Awards

Foto: YouTube

Stigla je još jedna najava, odnosno isječak iz serije Loki u kojem ovaj put upoznajemo agenta Mobiusa (Owen Wilson)!

Tijekom prve večeri dodjele MTV Movie & TV Awards premijerno je prikazan navedeni isječak te je vrlo brzo završio na YouTubeu gdje je lako skupio preko 700 tisuća pogleda. Loki (Tom Hiddleston) u svojoj seriji konačno izlazi iz sjene svog brata i nalazi se u središtu radnje te se mora udružiti s čuvarima vremena kako bi popravio vremenske linije koje je uzrokovao kad je pokupio tajanstveni Tesseract tijekom Završnice.

Jedan od zaposlenika tajanstvene grupe Time Variance Authority koju su osnovali Time Keepersi jest i Mobius M. Mobius (Wilson) čiji susret s Lokijem možete vidjeti u najnovijem videu na kraju članka.

Uz Hiddlestona i Wilsona glume Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Wunmi Mosaku, Sasha Lane i Erika Coleman. Seriju je za Disney+ osmislio Michael Waldron, a režiju potpisuje Kate Herron.

Premijera serije Loki bit će na streamingu Disney+ 9. lipnja, dva dana ranije od prethodno najavljenog. Prva sezona imat će šest epizoda koje će premijerno biti objavljene srijedom, a druga sezona je u pripremi.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti