Tom Hiddleston u novom videu: "Loki" stiže dva dana ranije!

četvrtak, 06. svibnja 2021.

Umjesto petkom, serija će se premijerno prikazivati srijedom na streamingu Disney+

Foto: YouTube

Disney i Tom Hiddleston ne prestaju nas podsjećati da nam uskoro stiže nova serija iz Marvel Cinematic Universea.

Hiddleston je objavio kako je serija Loki dobila pomak dva dana ranije s 11. lipnja na 9. lipnja pa će tako i nove epizode biti premijerno prikazivane srijedom, umjesto petkom kao što je bio dosad slučaj sa serijama WandaVision i The Falcon and the Winter Soldier.

"Primijetio sam da je u dugačkoj video montaži o superjunacima Loki jednostavno izostavljen, premda je on heroj sam po sebi – mudar, šarmantan... mogao bih tako unedogled. No, zašto vam to ne bih jednostavno dokazao. Srijeda je novi petak!", kaže u novoj službenoj Marvelovoj najavi koju možete pogledati u nastavku.

Naime, Hiddleston kad govori o montaži o superjunacima misli na slavljenički Marvelov video koji je objavljen u ponedjeljak i u kojem možemo vidjeti, među ostalim, naslove nastavaka za Black Panther i Captain Marvel, te u kojem vidimo prve kadrove novog filma u MCU, Eternals. Osim njih, najavljeni su datumi premijere za filmove Ant-Man and the Wasp: Quantumania (17. veljače 2023.) i Guardians of the Galaxy Vol. 3 (5. svibnja 2023.), a o Lokiju nije bilo ni riječi pa je bio red da on dobije novu, samostalnu najavu i raniji datum premijere od planiranog.

Omiljeni (anti)junak Loki u svojoj seriji mora popraviti pukotine u vremenskoj liniji koje su nastale zbog njegove krađe Tesseracta tijekom Završnice ili će tajanstveni Time Keepersi izbrisati njegovo postojanje.

Seriju Loki je za Disney+ osmislio Michael Waldron, a režiju potpisuje Kate Herron. Uz Hiddlestona jedan od glavnih glumaca je Owen Wilson kao Mobius M. Mobius, dok su u ostalim ulogama Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Wunmi Mosaku, Sasha Lane i Erika Coleman.

Loki na Disney+ streamingu kreće dakle 9. lipnja i imat će 6 epizoda, a druga sezona je u pripremi.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti