TV Preporuke dana – Subota 1.5.

subota, 01. svibnja 2021.

Pred nama je još jedna odlična filmska subota

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 1. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Ekspedicija sa Steveom Backshallom, HTV 2 u 21:35 sati
Četverodijelna dokumentarna serija koja nam daje pobliži uvid u događaje tijekom deset napetih ekspedicija Stevea Backshalla, prvih te vrste u svijetu. Dosad nikad viđene snimke pružaju nam novu perspektivu tih epskih avantura u nepoznato.

Zarah - Divlje godine, HTV 2 u 22:30 sati
Pobornica ženskih prava Zarah Wolf vraća se u rodni Hamburg i preuzima dužnost zamjenice glavnog urednika časopisa Relevant u kojemu dominiraju muškarci. Njezin povratak je sve samo ne lijep. Njezine suborkinje opiru se tom zaposlenju, ali ona se usprkos tomu zdušno baca se na posao.

FILMOVI

Atlas Oblaka, Doma TV u 19:55 sati
Sve je na svijetu vezano: dnevnik putovanje Pacifikom iz 1849. godine; pisma skladatelja njegovom prijatelju; triler o ubojstvu u nuklearnom postrojenju; farsa o izdavaču u domu za nemoćne; divlji klon u futurističkoj Koreji i priča o plemenu koje nastanjuje post apokaliptične Havaje, daleko u budućnosti

Deadpool, RTL u 20 sati
Deadpool je započeo život kao Wade Wilson, elitni operativac Specijalnih snaga koji se pretvorio u plaćenika. Kada otkrije vlastitu bolest u terminalnoj fazi, odluči pristupiti tajnom eksperimentalnom programu. Podvrgnut eksperimentu koji se nije smio dogoditi, Wade otkriva svoje nove super-moći ubrzanog zacjeljivanja te postaje svoj alterego Deadpool.

Medena zemlja, HTV 2 u 20:05 sati
Medena zemlja fascinantan je film u kojem se ogleda suvremeni odnos čovjeka prema prirodi – njegova beskrupulozna eksploatacija i zanemarivanje u slijepoj utrci za maksimiziranjem profita.

Dobri momci, RTL 2 u 20:15 sati
Scorseseov epohalni film o mafijašu koji je svjedočio protiv svojih partnera u zločinu jedan je od najboljih filmova devedesetih, ali i svih vremena. Strpljivo prateći uspon jednog mafijaša, legendarni filmaš nemilosrdno secira sve slojeve društva i prikazuje ustroj mafije bez imalo uljepšavanja i lažnog zanosa.

Ti loviš!, Nova TV u 22 sata
Jednom godišnje, petero prijatelja koji se vole natjecati, provode jedan cijeli mjesec igrajući lovice - igru koja igraju od prvog razreda škole – i pri tom riskiraju posao i vlastite odnose. Ove godine igra se podudara s datumom vjenčanja jedinog neporaženog igrača, što bi ga napokon trebalo učiniti lakom metom. Ali on zna da oni dolaze…i spreman je.

Tropska grmljavina, HTV 1 u 22:30 sati
Radnja ove komedije odvija se na snimanju onoga što bi trebao biti najveći ratni film svih vremena, ali ubrzo se pretvori u pravu bitku sa heroinskim kartelom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti