Netflixova hit serija "Ginny & Georgia" dobila drugu sezonu

srijeda, 21. travnja 2021.

Glumačka postava serije objavila je vijest na društvenim mrežama

Foto: YouTube

Jedna od najgledanijih Netflixovih serija Ginny & Georgia dobila je novu sezonu!

Veselu vijest na simpatičan je način objavila glumačka postava, a seriju su gledatelji odlično prihvatili pa ju je u prvih 28 dana na Netflixu pogledalo više od 52 milijuna kućanstava, barem tako tvrde iz streaming servisa. Također navode kako je Ginny & Georgia bila na prvom mjestu gledanosti na tom servisu u čak 46 zemalja uključujući Australiju, Brazil, Keniju i Sjevernu Ameriku.

Radnja prati 15-godišnju Ginny Miller (Antonia Gentry) koja se često ne zna nositi s vlastitom majkom, Georgijom Miller (Brianne Howey) koja je svima neodoljiva, dinamična i simpatična. Obitelj se oduvijek mnogo selila, ali nakon muževe smrti Georgia nastoji obitelj (kćer Ginny i sina Austina) smjestiti u pitoreskni New England kako bi im pružila priliku za normalan život.

"Jako smo zahvalni što imamo tako nevjerojatnu gledanost i što tolika ljubav dolazi za seriju Ginny & Georgia. Najviše smo zahvalni Brianne i Toni koje su oživjele seriju. Jedva čekamo vratiti se i vidjeti što nosi druga sezona", rekla je izvršna producentica i showrunnerica serije Debra J. Fisher uz kreatoricu i također izvršnu producenticu Sarah Lampert.

Uz Howey i Gentry zvijezde prve sezone su Diesel La Torraca, Jennifer Robertson, Felix Mallard, Sara Waisglass, Scott Porter i Raymond Ablack.

Druga sezona serije Ginny & Georgia imat će 10 jednosatnih epizoda, ali datum premijere zasad nije poznat.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti