Dylan O'Brien u filmu "Flashback"

četvrtak, 15. travnja 2021.

Objavljen je trailer za film "Flashback", koji je do sada nosio naziv "The Education of Fredric Fitzell"

Lionsgate je objavio trailer za triler Flashback, koji predvodi Dylan O'Brien, koji je do sada nosio naziv The Education of Fredrick Fitzell.

Iza filma stoji redatelj i scenarist Christopher MacBride, koji je o filmu rekao: "Film se ne uklapa u niti jednu od predviđenih kategorija i žanrova. Djelomično je psihološki triler, djelomično drama, dio je horor, a dio priča o odrastanju."

O'Brien se nalazi u ulozi mladića čiji je život dosta dobar sve dok ne počne imati užasne vizije Cindy (Maika Monroe), djevojke koja je nestala dok su bili u srednjoj školi. Nakon što se poveže sa starim prijateljima oni otkrivaju kako su u vrijeme kada je Cindy nestala svi uzimali zagonetnu drogu imena Mercury, a Fredrick shvaća da jedini način kako se riješiti tih vizija jest otkriti što se skriva zakopano duboko u njegovom sjećanju te kreće na zastrašujuću mentalnu odiseju kako bi otkrio istinu.

Mladu glumačku ekipu popunjavaju Hannah Gross, Emory Cohen i Keir Gilchrist.

Film je predstavljen prošle godine na filmskom festivalu u Španjolskoj, a u odabranim kinima i na Video-on-Demand usluzi bit će dostupan od 4. lipnja ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti