Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson ponovno u akciji

srijeda, 14. travnja 2021.

Predstavljeni su prvi kadrovi filma "Hitman's Wife's Bodyguard", nastavka hit filma "Čuvaj me s leđa" iz 2017. godine

Najubojitiji, ali i najneuobičajeniji par je ponovno zajedno u novom filmu Hitman's Wife's Bodyguard. Naslovni trojac čine Samuel L. Jackson, Salma Hayek i Ryan Reynolds, a danas imamo prilike vidjeti i prve kadrove novog filma.

Film Hitman's Wife's Bodyguard nastavak je hit akcijske komedije Čuvaj me s leđa, koja se u kinima našla 2017. godine. Nastavak je bio planiran za 2020., ali je pandemija cijeli projekt pomaknula za godinu dana.

U novom su filmu tjelohranitelj Michael Bryce (Reynolds) i plaćeni ubojica Darius Kincaid (Jackson) ponovno zajedno na još jednoj opasnoj misiji. Sinopsis nam otkriva:

Iako je Bryce bez dozvole i pod budnim okom nadređenih, primoran je priključiti se akciji kada ga Dariusova opasna supruga, zloglasna međunarodna prevarantica Sonia Kincaid (Hayek) natjera da joj pomogne.

Bryce je već na samom rubu pameti uz ovaj opasni dvojac, a ono što ga čeka još je luđe: njih troje naći će se usred globalne zavjere i shvatiti kako su oni jedino što stoji između Europe i osvetoljubivog i moćnog manijaka (Antonio Banderas). Zabavi i ubojitom kaosu još će se pridružiti i Morgan Freeman, u ulozi koju ćemo tek otkriti.

Film Hitman's Wife's Bodyguard u kina napokon stiže ove godine, točnije 16. lipnja.

M.M.K.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti