Koliko je jednostavno izvesti pljačku tijekom zombi apokalipse?

srijeda, 14. travnja 2021.

Predstavljen je službeni trailer za film "Army of the Dead" Zacka Snydera, s pametnim zombijima

Netflix je objavio prvi službeni trailer za film Army of the Dead iza kojeg stoji Zack Snyder, kome zombi tematika nije nepoznanica jer je 2004. napravio remake filma Zora živih mrtvaca.

Dave Bautista nalazi se u glavnoj ulozi kao Scott Ward, ratni veteran iz zombi apokalipse koji dobiva zadatak provaliti u zonu karantene u Vegasu kako bi iz sefa kockarnice pokupio 200 milijuna dolara prije nego vlada bombardira grad kako bi uništila prijetnju živih mrtvaca.

Ward (Bautista) živi mirnim životom i peče hamburgere u lokalnom restoranu no bivši šef kockarnice (Hiroyuki Sanada) nudi mu 50 milijuna dolara ako u naredna 32 sata uspije iz njegovog sefa izvući 200 milijuna dolara. U nadi da će mu taj novac pomoći u pomirivanju s njegovom kćeri (Ella Purnell), Ward okuplja ekipu za pljačku. U njegovom su timu Ana De La Reguera, Omari Hardwick,  Tig Notaro, Raúl Castillo, Samantha Win, Nora Arnezeder, Theo Rossi Garret Dillahunt i Matthias Schweighöfer.

Kako nam i sam trailer otkriva, zadatak jednostavnog ulaska i izlaska u zombijima ispunjen Vegas neće biti toliko jednostavan jer su ovi zombiji pametni, brzi i organizirani. A imaju i zombi tigra.

Hoće li se uspjeti izvući iz Vegasa živi doznat ćemo 14. svibnja kada film stigne u kina ili 21. svibnja kada stigne na Netflix.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti