Napokon izlazi serija "Star Wars: Detours"

ponedjeljak, 12. travnja 2021.

Nakon punih devet godina pretprodukcije, produkcije, čekanja i odgađanja, animirana serija napokon stiže na Disney+

Čini se kako je čekanje izlaska animirane serije Star Wars: Detours napokon stiglo svom kraju jer se pojavila vijest kako će serija najvjerojatnije svjetlo dana ugledati kroz mjesec dana i to na streaming platformi Disney+.

CGI-animirana serija najavljena je još 2012. godine, ali nikako nije uspjela ugledati svjetlo dana do sada. Kako je Disney u među vremenu preuzeo prava na sve vezano za Ratove zvijezda, tako je i ova animirana serija dobila novu šansu.

Sama serija nije dio kanona Ratova zvijezda te se zapravo parodija cijele franšize. Donosi humoristični pristup svemu što se dogodilo između prequel trilogije i originalne trilogije.

Serija je smještena u svijet Ratova zvijezda te istražuje svakodnevni život u dalekoj galaksiji. Ovdje Imperiji ne uzvraćaju udarac niti klonovi napadaju. Umjesto toga se Star Wars: Detours usmjerava na obične ljude u galaksiji i njihove svakodnevne probleme, koji često uključuju zloglasne lovce na ucjene, lude Ewokse, čak i Mračne Sith Lordove.

Glasovna postava je opsežna, a neki se glumci iz filmova vraćaju ponoviti svoje uloge. Tako će Ahmed Best ponovno biti Jar Jar Binks, Anthony Daniels je opet C-3PO, a Billy Dee Williams vraća se kao Lando Calrissian. Njima se pridružuju Seth Green, koji svoj glas daje Obi-Wanu Kenobiju, Catherine Taber je princeza Leia, Andy Richter je Zuckuss, Weird Al Jankovich će biti 4-LOM, Abraham Benrubi je Darth Vader, dok će Seth MacFarlane svoj glas dati Palpatineu.

Ostatak glumačke ekipe popunjavaju Dee Bradley Baker, Felicia Day, Grey DeLisle, Donald Faison, Nat Faxon, Jennifer Hale, Zachary Levi, Joel McHale, Breckin Meyer, Dan Milano i Cree Summer.

Disney navodno već ima spremne 52 epizode ove animirane serije, koju planira objaviti na svojoj streaming platformi. Datum izlaska za sada nije poznat, ali se pretpostavlja da će izlazak serije biti iznenađenje za fanove 4. svibnja ove godine, na dan Ratova zvijezda.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti