TV Preporuke dana – Subota 10.4.

subota, 10. travnja 2021.

Čeka vas još jedna odlična filmska subota!

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 10. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Kiri, HTV 2 u 22:40 sati
Siju postaje jasno da se njegov odnos s Alice pogoršao i odlučan je u namjeri saznati što je tome uzrok. Dotle inspektorica Mercer predočuje Nateu nove dokaze o Kirinom ubojstvu.

Deset dana, HTV 2 u 23:35 sati
Nakon što Lake prepozna poznato lice u policijskoj postaji, Jane bježi s njom kako bi se zaštitile. Bird i dalje radi na slučaju. Otkriva se Redov identitet.

FILMOVI

Ledeno doba 5: Veliki udar, RTL u 20 sati
Scratova potraga za odbjeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gdje će se dogoditi niz kozmičkih događaja koji prijete uništenju cijelog svijeta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti, Manny, Sid i Diego, morat će napustiti svoj dom i krenuti u nove avanture te putovanje u nove, egzotične zemlje gdje će upoznati mnoštvo novih likova.

Kraljevi kvarta, HTV 2 u 20:05 sati
U jeku losangelskih nereda, detektiv odjela za suzbijanje poroka Tom Ludlow primi poziv zbog kojeg će otići korak dalje pri hvatanju kriminalaca. Ludlow je policijski veteran koji je svjedočio najgorim zločinima na ulici, no ipak nije bio spreman na šokantnu vijest - njegov partner Washington ubijen je pri obavljanju dužnosti. I dok je Ludlow u potrazi za ubojicom, kapetan smatra da je Ludlow slučaju pristupio osobno, što bi ga u konačnici moglo spriječiti da posao obavi prema službenoj proceduri.

Kong: Otok lubanja, Nova TV u 22 sata
Radnja filma smještena je u 1970-im godinama i u njemu pratimo raznoliku ekipu istraživača koju okupila je avantura na nepoznatom, neistraženom otoku u Tihom oceanu - lijep, ali i opasan - ne znaju da su ušli na teritorij kojim vladaju čudovišta, među kojima je i mitski Kong.

Enderova igra, RTL u 22:30 sati
Fillm prati iznimno darovitog dječaka Endera. On će biti izabran za elitno vojno školovanje kako bi spasio svijet uništen u ratu protiv izvanzemaljaca. Naime, samo način na koji djeca razmišljaju i reagiraju može spasiti čovječanstvo.

Djevojka u vlaku, HTV 1 u 22:40 sati
Glavna junakinja ovog trilera je Rachel, koja svako jutro putuje istim vlakom i prolazi pored kuće u kojoj je nekada živjela sa suprugom, prisjećajući se života koji je nepovratno izgubila. Međutim, stvarnost je daleko od te idilične slike, a Rachel će ubrzo saznati šta se krije iza zatvorenih vrata savršenog doma.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti