Nezaboravno ljeto: pogledajte trailer za animiranu avanturu "Luca"

četvrtak, 25. veljače 2021.

Disney i Pixar predstavili su prvi trailer za novi animirani film koji u kina stiže ovog lipnja

Foto: YouTube

Disney i Pixar pozivaju vas da iskusite ljeto kao nikad prije uz novu obiteljsku animiranu avanturu Luca koja nam stiže ovog ljeta, a čiji je prvi trailer jučer predstavljen.

U režiji filmaša Enrica Casarose (Mjesec) dolazi nam ostvarenje čija je radnja smještena na talijansku obalu tijekom ljeta. Luca je poseban dječak: naizgled sasvim običan, a kada dođe u vodu pretvara se u morsko čudovište slično ribama ili sirenama. Lucin najbolji prijatelj Alberto isti je kao i on, a dvojac će se sprijateljiti s ljudskom djevojčicom.

Mnogi za ovaj novi animirani film navode kako ih podsjeća na Malu sirenu, a je li to stvarno tako vidjet ćemo kada stigne u kina. Slično kao Izvrnuto obrnuto i Duša, Pixar donosi još jednu malo zreliju priču, ali prilagođenu najmanjima kako bi naučili više o životu i usvojili nove životne lekcije. U originalu glasove su posudili Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Maya Rudolph, Emma Berman, Marco Barricelli i Jim Gaffigan. Scenarij su napisali Jesse Andrews i Mike Jones (Duša).

Obiteljsku animiranu avanturu Luca u kinima očekujemo 18. lipnja ove godine, a ako ste ljubitelj Disneyevih animiranih filmova prije Luce u kinima će se naći Raya i posljednji zmaj i to već od 11. ožujka u hrvatskim kinima.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti