Donald Glover i Phoebe Waller-Bridge su novi "Gospodin i gospođa Smith"

ponedjeljak, 15. veljače 2021.

Amazon radi televizijsku adaptaciju filma koji je pokrenuo ljubav između Angeline Jolie i Brada Pitta

Početkom ovog tisućljeća, točnije 2005. godine, film Gospodin i gospođa Smith povezala je Angelinu Jolie i Brada Pitta, čija je kemija oduševila na filmskim platnima te se nastavila i van njih, dok je istovremeno pokrenula scenarističku karijeru Simona Kinberga.

Koncept bračnog para koji su zapravo plaćeni ubojice, a tu tajnu skrivaju jedan od drugog, bi uskoro trebao dobiti novo ruho, a ovog bi ih puta trebali utjeloviti Donald Glover i Phoebe Waller-Bridge.

Glumački dvojac udružuje snage s Francescom Sloane, jednom od scenaristica posljednje sezone serije Fargo, kako bi osmislili novu seriju, a Sloane će na njoj raditi i kao showrunner. Amazon stoji iza cijelog projekta, a na svoju platformu Amazon Prime planiraju seriju donijeti već sljedeće godine.

Ideja o novoj verziji priče o ubojitom bračnom paru već duže vrijeme kola filmskim krugovima. Kinberg i originalni redatelj Doug Liman već su napravili televizijsku verziju, ali nisu prošli pilot fazu. Zatim je Fox odlučio napraviti novi film, ali je i to neslavno propalo.

Kakva budućnost čeka ovaj projekt za sada ne znamo, ali s obzirom na to da Amazon seriju planira prikazati već sljedeće godine, očekujemo da je cijeli projekt već u finalnoj fazi priprema te da uskoro kreće produkcija.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti