Richard Lewis neće se pojaviti u 11. sezoni serije "Bez oduševljenja, molim"

srijeda, 27. siječnja 2021.

Glumca smo gledali u 39 epizoda popularne humoristične serije, ali zbog bolesti mora preskočiti snimanje aktualne sezone

Foto: Twitter

Richard Lewis zbog zdravstvenog stanja neće se pojaviti u 11. sezoni humoristične serije Bez oduševljenja, molim.

Glumac je na svom službenom Twitteru naveo kako je 20 godina imao najbolji komičarski angažman uz svog prijatelja Larryja Davida, te da je shrvan što neće biti dio nove sezone, ali da će svakako pratiti seriju kad stigne na male ekrane. Dodao je i kako se nada da će moći biti dio 12. sezone.

Variety je potvrdio vijest, a navodi se kako Lewis uzima pauzu jer se mora oporaviti od nekoliko operacija koje je imao, operacije leđa i ramena. Lewis u seriji nije u stalnoj glumačkoj postavi, ali se pojavio u svakoj sezoni i glumi djelomično autobiografsku verziju samog sebe. U seriji, kao i u stvarnom životu, on i David se jako dugo poznaju, a Lewis se pojavio i u Davidovom originalnom mockumentaryju Larry David: Curb Your Enthusiasm koji je izišao godinu prije premijere sad već kultne serije.

Za seriju Bez oduševljenja, molim nova je sezona odobrena još u lipnju 2020. godine, a njezina popularnost i dalje raste, kao i odlične kritike. Premijera 11. sezone očekuje se tijekom ove godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti