Nešto se novo kuha na pozornici hit showa "Tvoje lice zvuči poznato"

subota, 23. siječnja 2021.

Sedma sezona će okupiti kandidate koji su nas oduševili svojim talentom

Produkcijska ekipa najzabavnijeg plesno pjevačkog showa opet se ovih dana okuplja na setu Nove TV. Naime, u pripremi je All stars sezona showa Tvoje lice zvuči poznato koja će okupiti osam natjecatelja koji su nas oborili s nogu proteklih sezona.

Svaka nova sezona donosi i brojna iznenađenja, pa će tako i novi nastavci donijeti jednu drugačiju dimenziju zabave, a za to će se pobrinuti oni koji su ostavili trag oduševljavajući publiku iz tjedna u tjedan svojim nevjerojatnim transformacijama. Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić morat će izvući opet svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i pripremiti se za ulazak u transformator i ''tuđe'' cipele.

Još uvijek pamtimo prvog pobjednika Maria Petrekovića i njegovu Beyonce i Tinu Turner, Lozarovu Jelenu Rozgu i Eltona Johna iz druge sezone, Kedžinu Carmen i Lady Gagu i mnoge druge preobrazbe ovog pobjednika treće sezone. Malo tko je zaboravio i duet Dalibora Petka i Ivane Mišerić na pjesmu Bandido u finalu četvrte sezone showa te niz ostalih zabavnih transformacija. Mario Roth nas je počastio u toj sezoni s brojnim transformacijama, između ostalih i onom Madonnu, Maju Šuput i Aeorosmith. Finalisticu pete sezone Katarinu Baban pamtimo kao Brunu Marsa, Nereda, Princea i Shakiru, dok smo pak Arethu Franklin, Doris Dragović, Beyonce i Michaela Jacksona s oduševljenjem gledali na pozornici showa zahvaljujući pobjednici pete sezone – Maji Bajamić.

Nives Celzijus, bivša natjecateljica i pobjednica četvrte sezone showa će se i u All stars sezoni naći u ulozi člana žirija te će zajedno s Indirom, Goranom Navojcem i Igorom Mešinom ocjenjivati i komentirati nastupe naših zvijezda.

Preostaje pitanje – mogu li kandidati nadmašiti sebe iz prethodnih sezona showa Tvoje lice zvuči poznato i čime će nas sve oduševiti u novoj? Nova TV je počela s pripremama, a gledatelji će ipak morati još neko vrijeme pričekati kako bi uživali u novim transformacijama popularnog zabavnog showa Nove TV.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti