TV Preporuke dana – Subota 23.1.

subota, 23. siječnja 2021.

Za razliku od petka, subota donosi hrpu odličnih filmskih naslova!

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 23. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

SP u rukometu: Njemačka – Brazil, RTL u 20:20 sati

Čovjek i divljina, HTV 2 u 21:30 sati
"Rekli su mi samo da ću se sastati s Karen u nekom selu u okolici", kaže Ben. Ne zvuči baš jednostavno, ako znamo da se vozi Saharom. Poput mnogih ljudi koje Ben Fogle predstavlja u ovoj seriji, Karen zrači unutarnjim mirom.

Uvijek je sunčano u Philadelphiji, HTV 2 u 22:20 sati
Dee želi nadmašiti muškarce i organizira ženski izazov nadmašivanja rekorda Wadea Boggsa na prvom ženskom letu za L. A. u povodu ženskog marša.

FILMOVI

Predatori, RTL 2 u 19:55 sati
Robert Rodriguez je koproducent i suradnik na scenariju novog poglavlja serijala koji je postao dio opće kulture - serijala o nemilosrdnim ubojicama - Predatorima.

Dva tjedna za ljubav, Doma TV u 19:55 sati
Kad na njujorškom Coney Islandu buldožer počne rušiti stari društveni dom uz koji njezinu obitelj vežu lijepe uspomene, Lucy odvažno legne pred stroj i svojim ga tijelom zaustavi. Nažalost, i Lucy i njezini roditelji, cijenjeni pravnici, znaju da je to tek privremeno rješenje, jer milijarder George Wade na tom mjestu planira trgovački centar.

Ja sam Jackie O, HTV 2 u 20:05 sati
Proučavajući karakter žene koja je proživjela tragediju pred očima javnosti i počela iznova, dokumentarni film istražuje naslijeđe koje nadilazi njezinu ulogu predsjednikove supruge i udovice te je predstavlja kao jednu od najvažnijih kulturnih ikona u američkoj povijesti.

Pijev život, HTV 1 u 20:10 sati
Film donosi priču Pi Patela, sina čuvara zoološkog vrta. Obitelj se odlučila preseliti iz Indije u Kanadu i kreće na veliko putovanje teretnim brodom. Nakon brodoloma, Pi pluta Tihim oceanom. Njegov suputnik je Bengalski tigar po imenu Richard Parker. Kad je sve što poznaješ izgubljeno ostaje nada koja daje snagu za nemilosrdnu borbu.

James Bond: Spectre, Nova TV u 20:15 sati
Akcijski spektakl o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu – Jamesu Bondu kojeg je po četvrti puta utjelovio hvaljeni glumac Daniel Craig. Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslat će tajnog agenta Jamesa Bonda u avanturu tijekom koje će pokušati razotkriti zlokobnu organizaciju.

Neslomljivi, Doma TV u 21:35 sati
Philadelphijski zaštitar na sveučilišnom stadionu David jedini je preživjeli u katastrofalnoj željezničkoj nesreći. Ne samo da je preživio, nego je prošao bez i najmanje ozljede. Nakon nesreće uvjeren je da ga u životu prati sreća, da mu ništa ne može nauditi i da je neranjiv. Ubrzo nakon tih otkrića na bizaran mu se način obrati strip-izdavač Elijah Price koji mu iznese fantastičnu pretpostavku.

Šifra U.N.C.L.E., Nova TV u 22:50 sati
Što se dogodi kada američki i ruski špijuni ujedine snage? Dogodi se film u stilu Jamesa Bonda koji će vas, osim nabrijanim scenama u kojima ne nedostaje akcije i oružja, nasmijati i zabaviti nadmetanjima tajnih operativaca!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti