"Snowpiercer" nastavlja svoj put

srijeda, 20. siječnja 2021.

Netom prije premijere druge sezone, distopijska drama dobila je zeleno svjetlo i za treću sezonu

Snowpiercer neće tako brzo ostati bez tračnica jer je TNT dao zeleno svjetlo za treću sezonu distopijske drame i to prije nego se druga sezona uopće pojavila na malim ekranima.

Daveed Diggs i Jennifer Connelly predvode glumačku ekipu serije koja je u svibnju prošle godine bila najgledanija nova serija. Fanovi filma po kojem je serija snimana nisu bili pretjerano oduševljeni jer se dosta razlikuje do filma, ali je prva sezona svejedno dobila dobre kritike i imala dobru gledanost.

Na kraju prve sezone oni koji su preživjeli revoluciju sada moraju održati taj krhki mir među sada pomiješanim klasama, a Layton (Diggs) je postao vođa vlaka. No kada otkriju kako je gospodin Wilford (Sean Bean) zapravo još uvijek živ i ide prema njima u suparničkom vlaku, Melanie (Connelly) riskira sve kako bi otišla van i spriječila svog šefa da se ukrca na Snowpiercer. Vani otkriva kako je njena kći, za koju je mislila da je mrtva, ne samo živa već da je postala i Wilfordova štićenica.

U drugoj će se sezoni pojaviti nova borba za moć, koja će stvoriti još veći razdor među ljudima. Layton i Wilford naći će se u borbi za naklonost ljudi, dok će Melanie doći do šokantnog novog otkrića koje bi moglo promijeniti sudbinu čovječanstva.

Kako će se stvari odvijati u novoj sezoni otkrit ćemo vrlo brzo: druga sezona Snowpiercera na Netflix stiže već 25. siječnja.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti