Odrasle "Winksice" stižu na Netflix

srijeda, 20. siječnja 2021.

Predstavljen je prvi trailer za seriju "Fate: The Winx Saga", koji se temelji na popularnoj animiranoj seriji

Netflix je objavio prvi trailer za nadolazeću fantastičnu seriju Fate: The Winx Saga, koja će se na streaming servisu naći za samo nekoliko dana.

Serija je zapravo igrana verzija talijanske animirane serije Winx Club i prati putovanje pet vila koje pohađaju Alfeu, magičnu školu u Drugom svijetu, gdje moraju naučiti kako savladati svoje moći dok se istovremeno snalaze u "ljubavi, suparništvima i čudovištima koja prijete njihovoj egzistenciji".

Seriju je stvorio Brian Young, koji ima dosta iskustva s nadnaravnim dramama za mlade jer je radio na Vampirskim dnevnicima.

Prvi trailer nam se čini kao kombinacija između Harryja Pottera i serije The Magicians: jedan centralni lik kojem je magija nešto novo, ali ima snažne poveznice s nadnaravnim, u samoj školi se događaju razne magične nepodopštine i prepuno je romantike.

Serija sa trenutnih šest epizoda na Netflix stiže već 22. siječnja, a u glavnim se ulogama nalaze Abigail Cowen, Hannah van der Westhuysen, Precious Mustapha, Eliot Salt, Elisha Applebaum i Sadie Soverall.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti