Vraća se "Master of None"

utorak, 19. siječnja 2021.

Iako je prošlo skoro četiri godine, Aziz Ansari se navodno vraća s još epizoda, uz neke velike promjene

Prošlo je skoro četiri godine otkako smo posljednji put gledali Aziza Ansarija u njegovoj hvaljenoj komediji Master of None. Dio obožavatelja zabrinuo se za budućnost serije nakon što su se pojavile neke optužbe o Ansarijevom neprimjerenom ponašanju, ali se čini kako to ipak nije imalo utjecaja na seriju, koja bi se trebala vratiti s trećom sezonom.

Neslužbene vijesti stižu s britanskih stranica kako se navodno nova sezona snima u Londonu.

Chortle prenosi kako će se u novoj sezoni naći i Naomi Ackie, u ulozi nove Ansarijeve djevojke. Tvrde kako su Ansari i ko-kreator serije Alan Yang zapravo već prošlog proljeća krenuli s produkcijom, ali je zaustavljena radi pandemije koronavirusa.

Druga sezona snimana je u New Yorku i Italiji tako da ne iznenađuje međunarodno okruženje, a i sam Ansari već neko vrijeme živi u Londonu pa novo okruženje ima smisla. Istovremeno nam je finale druge sezone dalo naslutiti kako je njegova veza s Francescom (Alessandra Mastronardi) stigla do kraja nakon što je ona maknula zaručnički prsten. Tako da ima smisla da se on u trećoj sezoni nalazi u novom gradu pokušavajući ponovno pronaći ljubav.

Kada bismo mogli gledati nove epizode za sada još nije poznato jer Netflix još nije izdao nikakvu službenu potvrdu o trećoj sezoni.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti