Ethan Hawke postaje Marvelov negativac

ponedjeljak, 18. siječnja 2021.

Poznati glumac pridružit će se najnovijem Marvelovom projektu "Moon Knight", seriji u kojoj glavnu ulogu ima Oscar Isaac

Nedavno smo imali priliku vidjeti izvrsnu izvedbu Ethana Hawkea u Showtimeovoj povijesnoj drami The Good Lord Bird, a glumac već pred sobom ima novu seriju! Hawke je odlučio glumiti negativca u Marvelovoj seriji Moon Knight, u kojoj glavnu ulogu ima Oscar Isaac.

Za sada još nije poznato u kojoj će se točno ulozi naći jer je glavni neprijatelj Moon Knighta lik imena Bushman, a Hawkea je teško zamisliti u ulozi mišićavom, snažnog i opakog plaćenika. No lista neprijatelja Marca Spectora / Moon Knighta dosta je dugačka tako da je pitanje koja će zapravo uloga dopasti Hawkea.

Odabir Hawkea za novu Marvelovu seriju dosta iznenađuje jer je glumac izjavio kako nije zainteresiran za ekranizacije stripova i druge priče o superjunacima. Poznato je kako se najbolje snalazi u dramskim vodama, a u posljednje vrijeme i u nekim horor pričama tako da je ova uloga došla kao iznenađenje.

Redateljsku palicu drži Mohamed Diab, kao i Justin Benson te Aaron Moorhead.

Osim Hawkea i Isaaca, u seriji će glumiti i May Calamawy, najvjerojatnije u ulozi Isaacove djevojke. Nitko drugi od glumačke ekipe više nije najavljen.

Serija Moon Knight trebala bi krenuti s produkcijom već ovog ožujka u Budimpešti, a na streaming uslugu Disney+ trebala stići tijekom 2022. godine. Točan datum još nije određen.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti