TV Preporuke dana – Nedjelja 17.1.

nedjelja, 17. siječnja 2021.

Večeras pogledajte novu epizodu emisije Roberta Knjaza, utakmicu sa SP-a u rukometu, novu seriju "Ime ruže" ili neki od filmova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 17. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac, HTV 1 u 20:10 sati
Pas, čovjekov najdraži sisavac, lijep je i kad je ružan. To potvrđuje i izbor za najružnijega psa u Americi. Preplivali smo Atlantik kako bismo razgovarali s organizatorima toga natjecanja i vidjeli neke od psećih lauerata.

SP u rukometu: Poljska – Španjolska, RTL u 20:25 sati

Ime ruže, HTV 2 u 21:45 sati
Serija u produkciji RAI-a snimljena prema istoimenom glasovitom romanu Umberta Eca. Sjeverna Italija 1327. godine. Brat Vilim od Baskervillea stiže u benediktinsku opatiju u Alpama, odvojenu od svijeta. Očekuje ga važna rasprava.

FILMOVI

Vojnikova priča, HTV 2 u 20:05 sati
U rasno podijeljeno doba 1940-ih, Fort Neal, u Louisiani, vojna je baza u koju se šalju crni vojnici, ne da bi sudjelovali u Drugom svjetskom ratu, nego da bi igrali baseball protiv drugih vojnih ekipa. Ubojstvo crnog narednika Watersa u bazu dovodi istražitelja, satnika Davenporta. On je prvi crni časnik kojeg većina ljudi uopće ima prilike vidjeti i sumnja da je za Watersovu smrt odgovorna nekolicina bijelaca, ali njegova istraga otkriva da su gotovo svi, bez obzira na boju kože, imali dobar razlog da ubiju Watersa...

Najbolje od mene, Nova TV u 20:15 sati
Najomiljeniji pisac romantičnih priča ovaj nas puta vodi životnim putevima dvoje potpuno različitih srednjoškolaca koje, nakon strastvene ljubavne veze, okolnosti razdvoje na 20 godina. Sada odrasli ljudi, oni će se sresti u rodnom gradu u koji će se vratiti zbog pogibije dragog prijatelja

Thor: Svijet tame, Nova TV u 22:25 sati
Drevna rasa predvođena osvetnički nastrojenim Malekithom prijeti povratkom svemira u vječnu tamu. Suočen s neprijateljem kojeg čak ni Odin nije uspio pobijediti, moćni junak Thor morat će krenuti na svoje najopasnije putovanje do sada - putovanje koje će ga ponovno ujediniti s Jane Foster i prisiliti da žrtvuje sve kako bi spasio stanovnike Zemlje.

Noćne životinje, RTL u 22:45 sati
Na adresu vlasnice umjetničke galerije Susan stiže rukopis romana bivšeg joj supruga Edwarda koji traži njezino mišljenje. S romanom stiže i pozivnica za večeru jer Edward uskoro stiže u Los Angeles. Inače, trenutni Susanin brak je pred raspadom zbog nevjere supruga, biznismena Huttona pa ona postaje opsjednuta romanom posvećenom njoj, čiji je naslov Noćne životinje odabran prema nadimku koji joj je Edward dao.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti