Amazon je spreman dati 200 milijuna dolara za novi SF Chrisa Pratta

četvrtak, 14. siječnja 2021.

Akcijska avantura "The Tomorrow War" trebala se naći u kinima ovog ljeta, ali zbog koronavirusa stiže na neki od streaminga

Foto: Instagram

Amazon Studios ubacili su se u igru i spremni su dati nevjerojatnu cifru za novu akcijsku SF avanturu Chrisa Pratta.

Riječ je o filmu The Tomorrow War koji su osmislili i producirali Pratt i Skydance, a cijena koju je Amazon navodno spreman dati za prava jest visokih 200 milijuna dolara. Dogovor još nije finaliziran i uvjeti se trenutno dogovaraju. Svi veliki streaming servisi, uključujući Netflix i Apple, pogledali su film i svi su bili impresionirani te zaključili kako ima veliki komercijalni potencijal. Najviše ih je privukla poznata ekipa koja radi na njemu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli chris pratt (@prattprattpratt)

Radnja filma smještena je u budućnost u rat koji ljudi gube protiv izvanzemaljaca koji su napali Zemlju. Kako bi borba bila poštenija znanstvenici su našli način kako da dovedu vojnike iz prošlosti i time ljudima poboljšaju šanse. Režiju potpisuje Chris McKay, scenarij Zach Dean, a uz Pratta u filmu glume Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, Keith Powers, Mike Mitchell, Sam Richardson i J. K. Simmons.

Amazon je prilično ozbiljan kad su u pitanju otkupljivanja prava na filmove koji se zbog koronavirusa nisu našli u kinima pa su tako zadnjih mjeseci kupili primjerice Borat Subsequent Moviefilm, Coming 2 America i Without Remorse čime su potvrdili da su se počeli malo odmicati od izričito manjih, umjetničkih naslova jer žele puno više.

The Tomorrow War prema prvotnom planu trebao se naći u kinima 23. srpnja ove godine i distribuciju je trebao odraditi Paramount koji ga je djelom i financirao, ali sad preostaje čekati hoće li se uistinu naći na Amazonu i koji će biti datum premijere.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti