Nicole Kidman i Javier Bardem kao par iz obožavane serije "I Love Lucy"

srijeda, 13. siječnja 2021.

Aaron Sorkin režirat će film "Lucy and Desi" o Lucille Ball i njezinoj vezi s Desijem Arnazom

Foto: PR Photos

Priča o jednom od najpoznatijih televizijskih parova (još jednom) dolazi na veliki ekran!

Velike holivudske zvijezde Nicole Kidman i Javier Bardem naći će se u ulogama Lucille Ball i Desija Arnaza, tvorcima i glavnim zvijezdama obožavane serije I Love Lucy.

I Love Lucy doživjela je šest sezona od kojih je njih četiri neprestano bilo pri vrhu gledanosti u Americi. Bračni par iz stvarnog života, Lucille Ball i Desi Arnaz, glumili su Lucy i Rickyja. Lucy je bila kućanica u New Yorku koja je neprestano pokušavala postati slavna zabavljačica, ali nikako joj to nije polazilo za rukom. Njezin suprug Ricky bio je uspješan kubansko-američki muzičar, a u Lucynom ambicioznom nastojanju da postane dio šoubiznisa pomagali su joj prijatelji Fred i Ethel (William Frawley i Vivian Vance).


Aaron Sorkin, Nicole Kidman, Javier Bardem

Lucille Ball i Desi Arnaz bili su skladan bračni par, no kako je uspjeh serije bio sve veći tako je i njihov brak patio sve dok se nisu razveli 1960. godine. Scenarij za film o njima već je napisao Aaron Sorkin kojem je ovo novi projekt nakon Netflixovog biografske drame Čikaška sedmorka, a radnja filma bit će smještena tijekom jednog produkcijskog tjedna snimanja serije I Love Lucy dok su se Lucy i Desi morali nositi s krizama od kojih je jedna prijetila njihovim karijerama, a druga njihovom braku.

Iza projekta stoji Amazon i to pod radnim nazivom Lucy and Desi / Being the Ricardos (prezime iz serije) i trenutno nije poznato kad ga možemo očekivati na tom streamingu jer je pandemija koronavirusa zatvorila većinu produkcija u Sjevernoj Americi.

Nicole Kidman nedavno smo premijerno mogli gledati s Hughom Grantom u HBO seriji Slom, a uskoro ćemo je moći vidjeti u novoj seriji Nine Perfect Strangers na Hulu. Javiera Bardema uskoro ćemo gledati u novoj Dini Denisa Villeneuvea, a trenutno snima igranu verziju Male sirene.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti