Jodie Whittaker napušta seriju "Doctor Who"?

utorak, 05. siječnja 2021.

Već neko vrijeme se šire glasine o njenom odlasku iz glavne uloge, BBC odbija dati bilo kakav komentar

Kao i uvijek, u svijetu Doktora Whoa uvijek se događaju neke velike stvari, a jedna od njih je i potencijalni odlazak glavne glumice Jodie Whittaker.

Ovogodišnji blagdanski specijal, Doctor Who: Return of the Daleks, prikazao se na Novu godinu i na male nam je ekrane vratio kapetana Jacka Harknessa (John Barrowman) i otkrio novi dizajn Daleka. Također nas je pripremio na promjene koje nam stižu u novoj sezoni.

Jedna od najvećih promjena svakako je odlazak Bradleyja Walsha u ulozi Grahama te Tosina Colea kao Ryana. Walsh i Cole su posljednje dvije sezone glumili suputnike Trinaestog Doktora (Whittaker), zajedno s Mandip Gil, koja će se vratiti kao Yaz i u novoj sezoni.

Jučer smo također doznali kako će se Yaz i Doktorici pridružiti i John Bishop u ulozi novog suputnika.

Što se tiče Whittaker ona je navodno sama rekla kako napušta seriju nakon nadolazeće sezone, ali je to sve ostalo na glasinama jer su iz BBC-ja oštro odgovorili kako "neće komentirati bilo kakva nagađanja o Jodienoj budućnosti u seriji".

No unatoč neslužbenim objavama, njen odlazak ne bi začudio jer su do sada svi moderni Doktori bili maksimalno tri sezone u seriji prije regeneracije u novog glumca, a nadolazeća sezona treća je za Whittaker u toj ulozi tako da bi i dolazak Bishopa u ulogu suputnika mogao označavati velike promjene u glavnim ulogama.

Previše službenih detalja o novoj sezoni vjerojatno nećemo dobiti tako skoro, ali kasnije ove godine se očekuje premijera nove sezone, koja će nam otkriti sve što je potrebno. Točan datum izlaska još nije poznat.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti