TV Preporuke dana – Srijeda 6.1.

srijeda, 06. siječnja 2021.

Današnji blagdan donosi serije i nekoliko omiljenih filmova, pa tako i animirani klasik za najmlađe "Dama i skitnica"

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu za blagdan Sveta tri kralja, 6. siječnja.

EMISIJE / SERIJE

Ambasadorova kći, Nova TV u 21:30 sati
Kad ambasador otme Melek, Sandžar i Nare idu za svojom kćeri u Podgoricu. Kad se nađu u drugom svijetu, ostavljaju sve iza sebe, proglašavaju primirje zbog kćeri i kradu jedan dan i noć svojoj sudbini. Katkad je putovanje kao san, katkad kao noćna mora u kojoj traže kćer. S jedne strane naviru sjećanja kojima ne mogu pobjeći, s druge je stvarnosti, ali najgora su njihova unutarnja previranja.

Igra prijestolja, HTV 2 u 23:05 sati
U Kraljevom Pristanu Lannisteri i njihovi savezni vidjet će živoga mrtvaca dopremljenog sa Sjevera. Cersei od Jona zahtjeva neutralnost u Velikom ratu, ali on se drži zavjeta koji je položio Daenerys. Cersei zbog toga prekida pregovore. Tyrion se nalazi nasamo sa Cersei i naoko je uspije pridobiti da pristupi obrambenom savezu.

FILMOVI

Dama i skitnica, RTL u 20 sati
Upustite se u uzbudljivu avanturu sa nezaboravnim likovima: Dama, ljubavlju razmažena koker španijelka; Skitnica, mješanac zlatnog srca iz siromašne četvrti; Jock i Trusty, Damini najbolji prijatelji; i Si i Am, dvije najprepredenije mačke ikada dospjele na platno.

Kako je spašen gospodin Banks, HTV 2 u 21 sat
Film se fokusira na tvorca priče Mary Poppins, P.L. Travers (Emma Thompson). Radnja se odvija u periodu između 1961. I 1907., prateći djetinjstvo Traverse u ruralnom Queenslandu i njeno iskustvo pregovaranja s Waltom Disneyem (Tom Hanks) i njegovim produkcijskim timom oko snimanja filma "Mary Poppins".

Truman, HTV 3 u 21 sat
Julianu neočekivano stiže u posjet prijatelj Tomas koji živi u dalekoj Kanadi. Dva prijatelja, u društvu Julianovog vjernog psa Trumana, proživjet će brojna iznenađenja i podijeliti emocije, potaknute ne baš jednostavnom životnom situacijom u kojoj se Julian odjednom našao.

Povratak u budućnost, RTL u 21:40 sati
U izmišljenom gradu Hill Valley, tinejdžer Marty McFly (Michael J. Fox) slučajno otputuje u prošlost, točnije u 1955. godinu, u vremenskom stroju koji je izumio njegov prijatelj, znanstvenik dr. Emmett Brown (Cristopher Lloyd). Sve što Marty napravi u 1955. utjecat će na budućnost, a ugrozit će čak i vlastitu egzistenciju. U 1955. godini Marty susreće svog budućeg oca Georgea i nehotice ga spašava jer njegov budući djed udara njega, a ne oca. To pokrene niz neplaniranih događaja koji utječu na budućnosti...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti