Michael B. Jordan režirat će "Creed III"

srijeda, 30. prosinca 2020.

Njegova kolegica Tessa Thompson otkrila je kako Jordan neće samo glumiti u trećem filmu, već će ga i režirati

Foto: YouTube

Michael B. Jordan neće više biti samo glumačka zvijezda u Creed franšizi, već bi trebao režirati najnoviji nastavak!

U najnovijem intervjuu s MTV-jevim Joshom Horowitzem, Jordanova glumačka kolegica Tessa Thompson, koja je s njim glumila u prvom Creedu iz 2015. Legenda je rođena te u nastavku Creed II iz 2018. godine, navela je kako će se Jordan primiti režije trećeg filma, ali zasad nema službene potvrde od studija MGM, niti se Jordan oglasio o tome.

Budući da je Michael B. Jordan časopis People proglasio najseksi muškarcem za 2020. godinu, Thompson se našalila da će mu kao redatelju sad reći da "malo smanji sa seksipilom" jer joj se teško nositi s takvom njegovom titulom. "Pravit ću se da se to nije dogodilo. Uskoro rade novi Creed i ne trebam najseksi muškarca na svijetu... Previše mi je to, ne mogu se nositi s time. Jako sam sretna zbog njega i mislim da ću ga uživo jako jako zafrkavati. E to jedva čekam", rekla je u intervjuu.

Još u veljači saznali smo da će scenarij za novi Creed napisati Zach Baylin koji trenutno radi na biografskoj drami King Richard o Richardu Williamsu kojeg će glumiti Will Smith. Detalji o radnji i ostaloj produkcijskoj ekipi tada nisu bili poznati.

Creed III bit će treći spin off iz Rocky franšize Sylvestera Stallonea, a Creed franšiza u središtu radnje ima Adonisa Creeda (Jordan), sina Rockyjevog suparnika Apolla Creeda. Prvi je film zaradio 173 milijuna dolara diljem svijeta, dok je drugi bio nešto veći hit i zaradio je 214 milijuna dolara.

Michaela B. Jordana uskoro ćemo moći gledati u špijunskom trileru Without Remorse, a pridružio se i glumačkoj ekipi filma Methuselah koji radi Danny Boyle. Tessa Thompson ima glavnu ulogu u romantičnoj drami Sylvie's Love koja je dostupna na Amazon Primeu nakon uspješne premijere na Sundanceu.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti