Vjerujte u nemoguće: stigao trailer za adaptaciju knjige "A Boy Called Christmas"

utorak, 22. prosinca 2020.

Čarobnu priču o Fatheru Christmasu očekujemo sljedeće godine

Foto: YouTube

Netflix, Studiocanal i Blueprint Pictures predstavili su trailer za blagdanski obiteljski film A Boy Called Christmas, prvu od pet knjiga o Božiću autora Matta Haiga.

Knjiga je bila veliki hit 2015. godine, a govori o podrijetlu Djeda Božićnjaka – točnije Father Christmasa iz Ujedinjenog Kraljevstva. U središtu priče je 11-godišnji dječak Nikolas koji otputuje na Sjeverni pol kako bi spasio svog oca, da bi se tamo sprijateljio s vilenjacima, sobom i trolom te otkrije čarobno selo Elfhelm. Uz pomoć jednog soba i ljubimca miša Nikolas će otkriti svoju sudbinu u ovoj prekrasnoj priči koja dokazuje kako ništa nije nemoguće.

Ovaj simpatični blagdanski film režirao je Gil Kenan koji je napravio adaptaciju scenarija s Olom Parkerom. Glumačku ekipu predvode poznate zvijezde Kristen Wiig, Sally Hawkins i Maggie Smith, a u ostalim ulogama su Jim Broadbent, Zoey Colletti, Toby Jones, Michiel Huisman, Henry Lawfull, Rume Temte i Indica Watson. Prije nekoliko dana ekipi se pridružio Stephen Merchant koji je posudio glas spomenutom mišiću.

A Boy Called Christmas u odabranim kinima očekujemo tijekom sljedeće godine (odnosnom oko sljedećih božićnih blagdana) s tim da će paralelno biti premijerno dostupan i na Netflixu, za ona tržišta gdje neće biti u kinima.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti