Kourtney Kardashian u remakeu romantične komedije "Ona je sve to"

četvrtak, 10. prosinca 2020.

Moderna verzija nosi naziv "He's All That", a u glavnim ulogma su Addison Rae i Tanner Buchanan

Foto: Instagram

Film Ona je sve to (She's All That) iz 1999. godine dobit će svoju modernu verziju, a jedna od uloga u filmu pripala je i članici klana Kardashian, Kourtney.

Kourtney Kardashian objavila je fotografiju na svom Instagramu i napisala kako proučava scenarij za film He's All That. Potvrda je ubrzo stigla sa službenog računa filma uz vijest da je Kardashian dobila ulogu Jessice Miles Torres, ali drugi detalji o ulozi nisu poznati.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Zanimljivost jest što je Kardashian vrlo bliska prijateljica Addison Rae koja ima glavnu ulogu u filmu, a prijateljice se često zajedno fotografiraju i nalaze u TikTok video uratcima. Osim novosti o ulozi, otkrivene su i prve službene fotografije iz filma.

Addison Rae je pripala uloga Padgett Sawyer, uloga koja je inspirirana Zackom Silerom iliti Freddiejem Prinzeom Jr.-om iz originalnog filma. Zack je zbog oklade neuglednu curu Laney Boggs (Rachael Leigh Cook) u nekoliko tjedana trebao pretvoriti u kraljicu škole. U novom filmu ta je uloga pripala Tanneru Buchananu koji glumi Camerona Kwellera, štrebera kojem će influencerica Padgett dati makeover i pokušati ga pretvoriti u kralja maturalne zabave nakon što je ostavi dečko.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli He's All That (@hesallthatmovie)

Režija He's All That pripala je Marku Watersu (Opasne djevojke, Šašavi petak), a scenarij je napisao R. Lee Fleming – ujedno i scenarist originalnog filma. U ostalim ulogama su Madison Pettis, Peyton Meyer, Isabella Crovetti, Andrew Matarazzo, Vanessa Dubasso, Myra Malloy, Annie Jacob, Brian Torres, Romel De Silva, Dominic Goodman, Ryan Hollis i Tiffany Simon.

Romantična komedija Ona je sve to dobila je u vrijeme izlaska loše kritike, iako su glavni glumci bili hvaljeni za svoju izvedbu. No, gledatelji su bili oduševljeni filmom i ubrzo je postao jedan od najpopularnijih tinejdžerskih filmova kasnih 1990-ih te je bio najgledaniji u kinima, a zaradio je oko 103 milijuna dolara diljem svijeta. Film je proslavio i pjesmu Kiss Me grupe Sixpence None the Richer koja je 16 tjedana ostala među Billboardovih top 10.

Može li He's All That ponoviti uspjeh originalnog filma saznat ćemo uskoro!

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti