TV Preporuke dana – Subota 5.12.

subota, 05. prosinca 2020.

Večer donosi veliki izbor (starijih) filmova, ali i finalnu epizodu emisije "Život na vagi"

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 5.12.

SERIJE / EMISIJE

Život na vagi, RTL u 20 sati
Finale popularne emisije koje traje čak tri sata!

The Voice Hrvatska koncert, HTV 1 u 20:10 sati
Nakon triju sezona jednog od najprestižnijih glazbenih formata The Voice Hrvatska zapitali smo se koje uspomene dijele mladi ljudi koji su svoje prve glazbene korake napravili na sceni The Voicea.

Majka, otac, sin, HTV 2 u 22:25 sati
Ubijen je premijerov sin za što optužuju Maxove novine. Stanje u zemlji je alarmantno i na vidjelo isplivavaju svakakve mračne činjenice.

FILMOVI

Čudesne zvijeri i gdje ih naći, Doma TV u 19:55 sati
U glavnoj ulozi gledamo Eddieja Redmaynea koji će glumiti čarobnjaka Newta Scadmandera. Radnja se događa 70 godina prije nego što je saga o Harry Potteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Harry čitao prije odlaska u Hogwarts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

Čvrsta ruka mira, HTV 2 u 20:05 sati
Specijalac Shane Wolf vodi akciju spašavanja važnog vladina znanstvenika Howarda Plummera, no naposljetku ne uspijeva i Plummer je ubijen. Pokušavajući se iskupiti, Shane se složi da preuzme brigu o petoro Plummerove djece u rasponu od tinejdžera do bebe, dok njihova majka Julie s kapetanom Fawcettom odlazi u Švicarsku kako bi podigla ključ tajnog skrovišta koji je njezin suprug pohranio u jednoj banci.

Rocky 5, RTL 2 u 20:15 sati
Najpoznatiji filmski boksački prvak, Rocky Balboa (Sylvester Stallone), ostaje bez novca zbog nesposobnosti ženinoga brata i svog prijatelja Paulieja. Njegova životna situacija se dodatno zamrsi kad dozna da je, nakon borbe za titulu prvaka u Moskvi i prošlih ozljeda, zadobio teško oštećenje mozga. Liječnici su zabrinuti za njegovo zdravlje i život te mu preporučuju da se više ne bori u ringu. Rocky ubrzo proda kuću i s obitelji se vraća u svoj stari kvart. Ondje trenira Tommyja Gunna (Tommy Morrison), mladog i perspektivnog boksača.

Legenda o jeseni, Doma TV u 22:15 sati
Između tri brata stali su rat i jedna žena. Bivši poručnik američke konjice, William Ludlow (Anthony Hopkins), živi na svome ranču u podnožju Montana Rockiesa, gdje svoja tri sina odgaja bez gradske vreve i ludila koje je zahvatilo svijet. Kada se najmlađi sin vrati na rodni ranč, oba njegova brata se zaljube u njegovu zaručnicu, no pravi problemi počinju tek kada užasi Prvoga svjetskog rata dopru i do njihova udaljenog doma.

Svi su ludi za Mary, HTV 1 u 22:35 sati
Tedu se ostvari životni san kad ga na maturalni ples pozove najljepša djevojka na školi, prekrasna Mary Jensen, dirnuta njegovim zauzimanjem za njezinog mentalno zaostalog brata Warrena. Večer iz snova pretvara se u pakao kada Ted umjesto na plesu završi u bolnici. Od neugodnog doživljaja prošlo je 13 godina, a Ted, sada uspješan pisac, i dalje razmišlja o Mary.

Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta, RTL u 23:15 sati
Film prati život Jane, idealistične, romantične i potpuno nesebične mlade žene…koja se vječno nalazi u ulozi djeveruše na tuđim vjenčanjima, dok njenog sretnog završetka nikako nema na vidiku. No, kada njena mlađa sestra Tess osvoji srce Janeinog šefa – u kojeg je ona potajice zaljubljena – Jane počinje preispitivati svoj „uvijek djeveruša…“ stil života.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti