Aubrey Plaza u novom filmu Guya Ritchieja

četvrtak, 03. prosinca 2020.

Glumica će se pridružiti glumačkoj postavi filma, koju predvodi Jason Statham

Jason Statham i Guy Ritchie pred sobom imaju novi suradnju, film koji je do sada nosio naziv Five Eyes, ali je sada neimenovan. Možda su izgubili ime, ali su dobili novu glumačku zvijezdu! Aubrey Plaza pridružila se Stathamu u novom Ritchiejevom projektu.

Scenarij za film potpisuju Ivan Atkinson i Marn Davis, koji su radili i na filmu The Gentlemen, a Ritchie je pomagao oko revizija scenarija.

Film nam donosi Stathama u ulozi okorjelog MI6 agenta Orsona Fortunea, kojeg angažira globalna organizacija da pronađe i zaustavi prodaju ubojite nove oružane tehnologije koja prijeti poremetiti svjetski mir. Nevoljko je spojen sa stručnjakinjom za tehnologiju iz CIA-e Sarom Fidel. Uz njenu pomoć Fortune kreće na misiju diljem zemaljske kugle kako bi pomoću šarma, domišljatosti i snalažljivosti pokušao pronaći i ubaciti se u krug oko milijardera i prodavača oružja Grega Simmondsa.

Nije otkriveno koja uloga čeka Plazu u ovom filmu, ali možemo pretpostaviti kako ćemo ju gledati u glavnoj ulozi uz Stathama.

Neimenovani film za sada nema određen datum izlaska, ali očekujemo da će produkcija krenuti uskoro pa ga ne bismo trebali dugo još čekati.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti