Zendaya ponovno kao Rue u traileru za blagdanski specijal serije "Euforija"

srijeda, 02. prosinca 2020.

Samo nekoliko dana prije premijere posebne epizode HBO je objavio trailer pod nazivom "Part One: Rue"

Foto: YouTube

Hit serija Euforija i njezina glavna zvijezda, Emmyjem nagrađena Zendaya, za nekoliko dana vraćaju se na male ekrane!

Iako je prva sezona završila prošle godine, HBO nas je prije mjesec i pol obradovao viješću kako pripremaju dvije posebne epizode od kojih će prva, naziva Trouble Don’t Last Always, biti dostupna već u prosincu.

Naziv i datum premijere druge epizode još nisu poznati, iako iz HBO-a navode kako ćemo uskoro doznati. Obje epizode producirane su prema strogim COVID-19 zdravstvenim smjernicama.

Prvi specijal predstavljen je trailerom pod nazivom Part 1: Rue i nastavlja se na događaje iz finala prve sezone kad je Jules ostavila Rue na željezničkoj stanici nakon čega se Rue vratila drogi. Radnja epizode je na Božić i donosi nam priču o tome kako se Rue nosi s blagdanima, a režiju i scenarij potpisuje tvorac serije Sam Levinson.

Serija je veliki hit za HBO, a druga sezona odobrena joj je prošlog srpnja. Planove oko produkcije pomrsila je pandemija koronavirusa jer je snimanje trebalo početi u ožujku kad su počela velika zatvaranja diljem svijeta, time i filmske i televizijske industrije. Uz Zendayu u seriji glume Hunter Schafer, Sydney Sweeney, Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King i Storm Reid.

Prva posebna epizoda Euforije na HBO stiže 6. prosinca, s tim da će na lokalnom HBO kanalu biti prikazana u ponedjeljak, 7. prosinca u 20 sati.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti